Demokrat Zafer

Radelsan’ın Ülke Ekonomisine Katkıları Teşekkür Belgesi ile Taçlandı

Radelsan Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin 2021 yılı içerisinde beyan, ödeme ve diğer vergisel yükümlülükleri zamanında yerine getirerek ülke ekonomisine sağladığı katkılar Gaziosmanpaşa Vergi Dairesi tarafından teşekkür belgesi ile taçlandırıldı

Gelir İdaresi Başkanlığı her sene olduğu gibi bu sene devergisel yükümlülüklerini noksansız yerine getiren şirketleri teşekkür belgesitakdim ederek onurlandırıyor.

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından onurlandırılanşirketlerden biri olan Radelsan Elektrik, 2011 yılı verilerine yöneliksonuçların incelenmesi neticesinde beyan, ödeme ve diğer vergiselyükümlülükleri yerine getirerek Türkiye ekonomisine sağladığı katkılarnedeniyle teşekkür belgesine layık görüldü.

Uzun yıllara dayanan yerli üretim faaliyetleri ve pazardasağladığı geniş istihdam ile gelecek nesillere güzel yarınlar bırakmak içinTürk ekonomisine artı katmayı kendine görev bilen Radelsan Elektrik, layıkgörüldüğü teşekkür belgesi ile bu misyonunu taçlandırmış oldu.

Gaziosmanpaşa VergiDairesi Müdürü Kadir ASLAN ve ekibi teşekkür belgesini takdim etmek üzereRadelsan elektriği ziyaret etti. Gelirİdaresi Başkanlığı tarafından 3 ayrı kategoride takdir edilen RadelsanElektrik’e teşekkür belgesini Gaziosmanpaşa Vergi Dairesi Müdürü Kadir ASLANtakdim etti.

Radelsan ElektrikYönetim Kurulu Başkanı Sabahattin KARĞIN teşekkür belgesini, Türkekonomisinin gücüne güç katan örnek firmalar arasına girmenin gururu ile kabuletti.

Kablo koruma, gruplandırma ve sonlandırma malzemeleripazarının güçlü oyuncularından Radelsan Elektrik, vergi aracılığıyla sağladığıkatkıların yanı sıra ürettiği yüksek kaliteli ürünleri ile dış pazarlara daaçılarak Türk ekonomisini güçlendirmeye devam ediyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ