Demokrat Zafer

Mazars Global’e Mazars Denge’den İki Yeni Global Kadın Partner Atandı

Uluslararası denetim, muhasebe, vergi ve danışmanlık şirketi Mazars, yeni global partnerlerini duyurdu. Global partner atamaları arasında Mazars Denge’den iki kadın partner de CARL Partner olarak Türkiye’yi global düzeyde temsil etmeye hak kazandı. Fırsat eşitliği ve kadının güçlendirilmesi konusunda çalışmalar yapan şirket, üst düzey kadın yöneticilerin atanmasında bir kez daha örnek oldu.

Mazars Denge İç Denetim, Kontrol & Risk Lideri ve Ortağı Fatma Feyza Külekçi’nin Mazars Global tarafından CARL Partner olarak atanarak global partner statüsüne geçtiği duyuruldu. Külekçi, gGlobal çerçevede tahsis edilen bu misyon ile stratejik adımlarda Türkiye adına sürdürülebilir ve etkin katma değer sağlayacağı süreç için müteşekkir olduğunu belirtti.

Mazars Denge Finansal Danışmanlık Hizmetleri Ortağı Gökçen Müftüoğlu Çapa da Mazars Global tarafından CARL Partner olarak atandı ve global partner statüsüne ulaştığı duyuruldu. Çapa, Mazars’ın uluslararası partnerlık ağına Türkiye’den bir kadın partner olarak dahil olmanın gurur verici bir durum olduğunu, Mazars Denge’yi globalde en güzel şekilde temsil edeceğine ve değer yaratacağına inancının tam olduğunu belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ