Demokrat Zafer

POLİSAN KANSAI BOYA İNOVATİF VE YÜKSEK PERFORMANSLI ÜRÜNLERİNİ NATIONAL PAINTING AND DECORATING SHOW 2022’DE TANITTI

İNGİLTERE’DE DE SHOWROOM’U BULUNAN POLİSAN KANSAI BOYA, NATIONAL PAINTING AND DECORATING SHOW 2022’YE KATILARAK HEDEF BÜYÜTTÜ

Sürdürülebilirliği destekleyen inovatif ürün portföyüyle bugün dünyanın 26 ülkesine ihracat yapan, yanı sıra yurt dışında 127 mağazası bulunan Polisan Kansai Boya, İngiltere’de düzenlenen National Painting and Decorating Show 2022’ye katıldı. İki gün süren organizasyonda marka, sprey boyalarını, yüksek performanslı inovatif ürünlerini katılımcılarla buluşturdu. Fuarla ilgili açıklamada bulunan Polisan Holding Ceo’su Mehmet Hacıkamiloğlu, “Fuarı oldukça verimli geçirdiğimizi söyleyebilirim. İngiltere boya pazarındaki varlığımızı büyütme noktasında bir takım hedeflemelerimiz bulunuyor. Bir yıl önce Londra/ Watford’ta showroomumuzu açtık. Sonrasında böyle bir fuara katılmak, İngiltere pazarındaki etkinliğimizi artırmamıza da katkı sağladı” dedi.

Tüketicilerin yaşadığı mekanlardan keyif alması için geliştirdiği yenilikçi ve fonksiyonel ürünleri dünyanın 26 ülkesine ulaştıran Polisan Kansai Boya, İngiltere’de, Coventry Building Society Arena’da gerçekleşen ve iki gün süren National Painting and Decorating Show 2022’ye katıldı. Polisan Kansai Boya, 27 yıldır olduğu gibi bu yıl da sektör profesyonellerini bir araya getiren fuarda sprey boyalarını, yüksek performanslı inovatif yeni ürünlerini katılımcılarla buluşturdu.

“Ürünlerimizle markamızın gücünü uluslararası pazarlarda da gösteriyoruz”
2021 yılında Londra/ Watford’ta açılan showroom ile yurt dışındaki Polisan Showroom sayısını 127’ye çıkardıklarını söyleyen Polisan Holding Ceo’su Mehmet Hacıkamiloğlu, “Tam otomasyon ile çalışan ve Türkiye’nin ilk USGBC LEED Gold Sertifikalı yeni boya fabrikamızı 2019 yılında devreye aldık. Tek vardiyada yıllık dizayn kapasitesi 180 bin ton olana fabrikamız; üç vardiya çalışması halinde yıllık üretimi 540 bin ton olarak gerçekleştirebiliyor. Çevreyi destekleyen yenilikçi kimliğimizle sektöre yeni ürünler sunmaya devam ederken, uluslararası pazarlarda da sahip olduğumuz bu marka gücümüzü göstermeyi hedefliyoruz. Boyanın sadece renkten ibaret olmadığı ilkesiyle sürdürdüğümüz Ar-Ge çalışmalarımız sonucunda birçok yenilikçi ürünü tüketicilerle buluşturduk. Çevreye saygılı, tüketicinin ihtiyaçlarını karşılayan, kaliteli, standartlara uyumlu ve rekabette fark yaratan ürünlerimizle ihracat gelirlerimizi artırmak da hedeflerimiz arasında. Bu anlamda yurt dışında gerçekleşen fuarlar bize büyük katkı sağlıyor” dedi.

Hem evlerindeki tadilatları kendileri yapmak isteyen tüketicilere hem de uzmanlara yönelik geniş ürün yelpazesiyle boyada gülümseten çözümler sunan Polisan Kansai Boya, ürünleriyle fuarda büyük ilgi gördü.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ