Demokrat Zafer

Özel Sektör Gönüllüler Derneği 20.yılını ödüllerle kutlayacak

Çalışanların yetkinliklerinin “Kurumsal Gönüllülük Programları” ile toplumsal faydaya dönüştürülmesi için çalışan tek sivil toplum kuruluşu Özel Sektör Gönüllüleri Derneği (ÖSGD), bu sene 20. yıl kutlamasını ve 15. Gönülden Ödüller Töreni’ni 20 Aralık 2022 Salı günü Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleştirecek.

Özel Sektör Gönüllüleri Derneği (ÖSGD); şirketler için “Çalışan Gönüllülüğü Programları” geliştirilmesi, çalışanların gönüllü olarak bilgi ve deneyimlerini paylaşabilecekleri projelerin kurgulanması, çalışan gönüllülüğünün teşvik edilmesi amacıyla 2002 yılında kuruldu. Bu yıl 20. yılını dolduran dernek; “Kurumsal Gönüllülük Programları”nın yaygınlaştırılmasına katkıda bulunmak, şirketlerin gönüllülük çalışmalarını desteklemek, ödüllendirmek ve bu yolla gönüllü çalışmalara bağlılıklarını artırmak amacıyla 2007 yılında başlattığı “Gönülden Ödüller”in de 15.’sini düzenleyerek iki heyecanı bir arada yaşıyor.

Gönülden Ödüller’de bugüne kadar finans, enerji, telekomünikasyon, ilaç, perakende, otomotiv, gıda gibi Türkiye’nin önemli sektörlerinde faaliyet gösteren kuruluşlar; başarılı, yaratıcı gönüllülük program ve projelerine imza atarak çeşitli kategorilerde ödül sahibi oldular. 20 Aralık 2022 Salı günü Zorlu PSM’de gerçekleşecek ödül töreni ve 20. yılın kutlanacağı programda sektör uzmanlarının söz aldığı kısa bir seminer de olacak.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ