Demokrat Zafer

GENÇ ORHANELİ; ‘köylerde neler oluyor”

Yeni nesil siyasetçi Genç Parti Orhaneli İlçe Başkanı Atike Kaya, ilçenin köylerini yönetimiyle birlikte tarıyor. Başkan Kaya; “#gençpartiorhaneli teşkilatımız ile her hafta ‘köylerde neler oluyor” projemiz ile Orhaneli merkeze 17 km uzaklıkta olan #ağaçhisar mahallesinde idik. Bir dinle bin ah işit…. 80 li yıllarda yapılmış köy okulun boş olması taşımalı sistem ile öğrencilerin merkez ilçe Orhaneli’ye gitmeleri üzücü.. Lakin öğrencide yok ki demeleri daha üzücü.

100 haneli şirin köyde her evde 1 yada 2 yaşlı kişi yaşıyormuş. İş imkanı olmadığı için Bursa’ya göç alan bu mahallemiz sessiz sokakları ve (kalan ) insanları ile unutulmuş bir mahallemiz Orhaneli ilçemiz ve köyleri acaba Avrupa ülkelerinde olsa idi böyle olurmuydu diye sorguladık amcalar ve teyzeler ile bizler sizin yanınız da ve çözümler ile geleceğiz.. #ağaçhisar #gençpartiorhaneli
#atikekaya yol boyu açıklaması imkansız ormanlar yok olmuş güneş panelleri için bölge bölge ağaçları katlediliyor. Evet bölgemizde bulunan yüksek yerlerde güneş panelleri ekonomi için güzel ama devlet desteği anan herkes 30 dönümün üstündeki tarlaları olan şahısları cazip fiyatlar ile ikna ediliyor.

Bu konu devlet kanalı ile yüksek lakın tek bölgede olmalı her tarlasını satan yerlere kondurmamalılar. Halkta “buraya güneş paneli yapıldı yarın bizim tarlalarda değerlenecek” diyorlar. Yok öyle birşey hacı dayı. Yarın şahısların o devlet desteği ile kurdukları yerler hoppp devlete geçer senin yan tarlanı da istimlak eder hayale kapılmayın. Genç Parti olarak o uzaktaki “köylerde neler oluyor” tek tek gezerek ortaya çıkaracağız. 100 Hane olup içinde insan olmayan yolu muhteşem bir biçimde tekrar eski günlere döndüreceğiz.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ