Demokrat Zafer

Arkamızdan imza toplayanlar, karalama yapanlara hakkımı helal etmiyorum.

İYİ Parti Yıldırım İlçe 3. Olağan Kongresi Yunus Emre Spor Kompleksi’nde gerçekleşiyor. Güven Turan’ın sarı liste, Serkan Beklen’in ise mavi liste ile başkan adayı olarak yarıştığı kongrede 440 delegeden en fazla oyu alan aday ilçe başkanı olacak.

2 adaylı İYİ Parti Yıldırım İlçe Kongresi başladı

ERCAN ÇALIŞIR / BURSADA BUGÜN

İYİ Parti Yıldırım yeni başkanını seçiyor.

Yunus Emre Spor Kompleksi’nde düzenlenen 3. Olağan Genel Kurul’a İYİ Parti Bursa Milletvekili Ahmet Erozan, İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, İYİ Parti GİK Üyesi Müberra Çakır, İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı İYİ Meclis Üyesi Mehmet Temirtaş, İYİ Parti Yıldırım İlçe Başkanı Kemal Ataç, CHP Yıldırım Belediyesi Meclis Üyesi Şahin Sevinç, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz İl ve İlçe yöneticileri ile parti mensupları katıldı.

Mevcut İlçe Başkanı Kemal Ataç’ın tekrar aday olmadığı seçimlerde Yıldırım Belediye Meclis Üyesi Serkan Beklen ile Yıldırım İlçe Başkan Yardımcısı Güven Turan yarışıyor.

İYİ Parti Yıldırım İlçe Başkanı Kemal Ataç’ın konuşmasından satır başları;

Kongremize hoş geldiniz. 2019 Mayıs ayında atama yolu ile başladığım ilçe başkanlığıma 2020 yılında delegelerimizin oylarıyla seçilerek yönetime gelmiş bulunuyoruz. Delegelerimizden aldığımız yetkiyi yöne delegelerimize bırakıyorum. 3200 üyeye ulaştık. Faaliyet raporunda detaylarını verdiğimiz faaliyetlerimize bir şeyler eklemek istiyorum. 69 mahallede sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmadık. Muhtarlarımızı defalarca ziyaret ettik, sorunları meclise taşıdık. Esnaflarımızı ziyaret ederek sesleri olduk. Çeşitli konularda basın açıklaması yaptık. 50 bin ev ziyaretleri kapsamında 7.550 ev ziyaret edildi. Gençlik kollarına verdiği çalışmalarından dolayı Başkan Taha Yılmaz ve ekibine teşekkür ediyorum. Her zaman yapıcı olmaya özen gösterdik. Üye sayımız artarken Yıldırım gibi zor bir bölgede oy oranımızı 2’ye katladık. Yüzde 18’lerde olan oy oranımızda Yıldırım teşkilatının emeğini yok sayanları Allah’a havale ediyorum. Kader birliği yaptığımız önemli insanlara teşekkür ederim. Sizlerle çalışmaktan dolayı onur duyuyorum. Hakkınızı helal edin.

Herşey güllük gülistanlık değildi. Kendi içimizde beraber yol yürüdüğümüz bazılarının Yıldırım’ı ikiye bölmeye çalışmalarıyla uğraştık. Unutulmamalıdır ki; İYİ Parti’nin birlik ve beraberlik ruhunu zedelediler. Arkamızdan imza toplayanlar, karalama yapanlara hakkımı helal etmiyorum.

“HAKKIMI HELAL ETMİYORUM”

Annesiyle delege seçimlerinde oy kullanmaya gelen bir genç kardeşimizin il yöneticisi tarafından darp edilmesini unutmayacağım. Yaşayanlara hakkımı helal etmiyorum. Arkamızdan dedikodu yapanların bu olaylardan haberi var mıydı? Yıldırım çalışmıyor diyenler diğer ilçelerde yapılıp bizim yapmadığımız tek iş söylesin. Dedikodudan öteye geçemediler. İlçe binasının yolunu bile bilmeyen, başkanını tanımayan insanlarla çalışmayacağımızı söyledikten sonra sosyal medyadan bizleri itibarsizlaştırma yoluna gidenleri Allah’a havale ediyorum. Tek bir amacım vardı. Genel başkanımıza layık olmak ve partime iyi hizmet etmek. Buradan ilan ediyorum. Hiç  bir göreve talip değilim. Ayrışmalara maruz kaldık. Parası yok dediler ama gerçekleri görmediler. İYİ Parti Yıldırım’ın kimseye borcu yoktur. Bu iş para değil gönül işidir. Yapılan seçimde adaylarımıza başarılar diliyorum. Sonuç ne olursa olsun birlik ve beraberlik içinde el ele çıkılsın. Hakkınızı helal edin. Benden yana helal olsun. Ne mutlu Türküm diyene!

İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu’nun konuşmasından satır başları;

Kemal abiye hakkımı helal ediyorum. Büyük alkış istiyorum kendisine. Moğollar’dan sonra bu topraklara çöken iktidarı uzaklaştırmak asıl gayemiz. Kongremiz hayırlar getirsin.

Kongreler toy yerleridir. Çalışmaların değerlendirileceği yerlerdir. Bu nedenle toplanmışken Bursa fotoğrafı ne halde duyuralım. 3 hedef belirledik. En yüksek üye, oy oranı ve en iyi muhalefet. Sonuç; oy oranımız yüzde 23 bandına geldik. Yağmacı iktidarı gönderemedikten sonra oyların ne anlamı var. 13 bin üye sayısını 25.500’e çıkardık. Bursa adına ve geleceğimiz adına 265 basın açıklaması yaptık. 130’u alanda, sokakta, meydanda gerçekleşti. Bir tanesi bile yalanlanamadı. Muhalefet yapıyormuş gibi yapıp iktidarla da kuzu sarması olan tiplerden rahatsız oldum. Nerede sancılı bir konu varsa el attık. Yolsuzlukları söyledik. Sertlik, hırçınlık yapıyorsun dediler. Memleketin parasını çalanla ihtiyatlı konuşmam. Millet adına bu etkin muhalefeti yapmayacaksak evde duralım. Kariyer planında 10 şey var. Birde siyasetçi ekleyelim diye yapmıyoruz. Siyaset zaman boşluğu kaybetmeyen bir alandır. Tavrımız anlık oldu ve anlık olmaya devam edecek. Alnı secde görüyor diye teveccüh görenlerin 20 yıl sonra ülkeyi getirdiği yer ortada. En yüksek enflasyon, yoksulluk… Ülke buraya geldiği için sizinle mücadele ediyoruz. Her ilçemizde kuruluşundan bugüne emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunacağız. Allah hepsinden razı olsun. Ahde vefasızlık bizim nazarımız imkansızlıktır. Yıldırım ilçemizde Güven ve Serkan adaylarımız ikiside çok değerli insanlar. Her ikiside bizim. Hiç endişeniz olmasın. El ele buradan çıkacaklar. Çok adaylı kongreleri kıymetli bulan bir kişiyim. Bu rekabetin beraberinde heyecan verdiğini biliyorum. Bursa’ya ve partimize hayırlar getireceğini düşünüyorum. Mustafakemalpaşa kongremize bugün. Oraya da gideceğiz. Kritik ve hassas çizgi hasbilik ve hasabilik. Biz hasbilikten yana dilimizi kullanmalıyız. Bursa öksüz ve yetim, Yıldırım ise o öksüz ve yetimin de öksüz yetimi. Şehrin doğusu Bangladeş, batısı Belçika. Bu makus talihi değiştirecek insanlar sizlersiniz. Sorumluluğunuz topyekûn Yıldırım ve Bursa için. Ahdimizi yenileyelim. Ne mutlu Türküm diyene!

İYİ Parti Yıldırım İlçe Başkan Adayı Serkan Beklen’in konuşmasından satır başları;

Kuruluştan bu güne Yıldırım’da görev alanlara şükranlarımı sunuyorum. Genel başkanımızın izinde hizmet etmek için yola çıktık. Yıldırım ile ilgili alacağımız her kararda sizlerle yürümeyi arzuluyoruz. Yoksulluk derinleşiyor. Anneler beslenme çantasına hiç birşey koyamıyor. Dar gelirliler, akşamları pazar artıklarını topluyor. Gençler yurtdışına kaçma yolları arıyor. Beyin göçleri had safada. Öte yandan toz pembe tablolar devam ediyor. Cesurlar hareketi olan bizler Yıldırım’da destan yazma zeminini hazırlamalıyız. Sen, ben kavgasını bırakıp biz olmalıyız. Dün ne yaşanmış olursa olsun yarının daha güzel olması için çalışacağız. Nelerin yanlış yapıldığının üzerinde durmamamız gerekiyor. Yıldırım’da bambaşka bir sayfa açacağız. Yıldırma sözümüz var. Daha iyi bir Yıldırım için, çalınmadık kapı bırakılmak için aday oldum. Daha iyi bir Yıldırım için ilk önce 4 bin akabinde 5 bine çıkaracağız. Kaybedecek insanımız olmadığı düşüncesiyle her üyemize ulaşacağız. Kazanan kim olursa olsun, Yıldırım olsun diyeceğiz. Eksik mahalle teşkilatlarını tamamlayacağız. Mahallelerin sorunlarını ilgili kurumlara ileteceğiz. Toplumun her kesimini temsil eden liyakatlilerden oluşturduğumuz ekibimizle Yıldırım’ı yönetmeye hazırız. Öncelikle gelişime açık gençlerimizin etkinliklerde yol almasını sağlayacağız. Üyelerin eğitimine katkı sunacağız. İYİ Masa ile vatandaşların sorunlarına çözüm arayacağız. İlk fırsatta Millet ve Erikli’de bölge temsilciliği açılışı gerçekleştireceğiz. Tercihinizi mavi listeden yana yapın. Bu zorlu mücadelede birlikte olacak dava arkadaşlarım, sefa değil cefayı paylaşmak için bir araya geldik. Büyük Türk milletinin öyküsü ile başarmak için buradayız. Bursa’yı almak için önce Yıldırım’ı almak gerektiğini bildiğim için aday oldum. Her öneriyi dikkate alacağımıza şerefim ve namusum üzerine ant içiyorum, söz veriyorum. Ne mutlu Türküm diyene!

İYİ Parti Yıldırım İlçe Başkan Adayı Güven Turan’ın konuşmasından satır başları;

İYİ Parti Yıldırım İlçe teşkilatı kimsenin arka bahçesi olmayacak. Bizim izinde olduğumuz tek isim Genel Başkanımız Meral Akşener’dir. Milletvekilliği için, belediye başkanlığı, meclis üyeliği kim olmalı diye sizlere soracağız. Sizlerin kanaati tek rehberimiz olacak. İYİ Parti tüm Türkiye’de gümbür gümbür geliyor. Yıldırım’a tek çivi çakılmadı. Oy deposu görüldü. Böyle bir atmosferde ilçe başkanlığına aday oldum. Yarınlara daha güvenilir bakmak için ekibimle var olan gücümüzle çalışacağız. Gelecek seçimde bölgemizdeki 10 milletvekilliğine adayız. Yıldırım’ın makus talihini yenmek için çalışacağıma söz veriyorum. Bursa’da tüzük çalışmasından itibaren çeşitli görevlerde bulundum. Şu an karşınızda ilçe başkanlığına aday oldum. Sarı listeye destek vermenizi istiyorum. Bir emniyet mensubu olarak genel başkanımızın emrindeyim. Size söz veriyorum. İşbaşına geldiğimizde Genel merkeze giderek genel başkanımıza Yıldırım emrinizde, hazır diyeceğiz. Hiç bir delege arkadaşımıza baskı yapmadım. Oylarına talip oldugumu söyledim. Rakibim Serkan beye başarılar diliyorum. İYİ Parti Yıldırım’da ilk parti olsun diye aday oldum. Harami düzeni sonlandırmak için aday oldum. Huzur gelsin diye aday oldum. Kapı arkalarında değil mertçe yol yürümek için aday oldum. Her bir üyenin sesi olmak için, birlik ve beraberlik için aday oldum.

Vatandaşlarımızı dinleyerek sorunları genel merkez yöneticilerimize aktaracağız. Mahalleri 7 bölgeye bölüp daha hızlı çalışacak ekip olacağız. Millet Masası kuracağız. Soğuk kış günlerinde size doğalgaza kavuşturacağız diyenlere inat o doğalgaza kavuşturmak için çalışacağız. Sorunlu mahalleleri sorun olmaktan çıkaracağız. Çocuk alanları için muhalefet seslerimizi yükselteceğiz. Üniversiteli öğrencilere çorba ikramında bulunacağız. Devlete ait arsaların vatandaşın olduğunu, ranta ait olmadığını haykıracağız. İş bulmak isteyenler için birim kurup istihdama katkı sağlayacağız. Kadın kooperatifi kuracağız. Bizi seçerseniz Yıldırım’ı yukarılara taşımaya söz veriyorum. 3 mahallede temsilcilik açacağız. Birliğimizi bozmak isteyenlere karşı dimdik duracağız. Ne mutlu Türküm diyene!

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu’nun konuşmasından satır başları;

Haysiyetli bir gelecek inşa etmek için yürüyoruz. Türk toplumunun canına can oluyoruz. Yarınlar adına kimin kazanacağına belli olan sonuçların ithafına karşı kazanmak için yürüyoruz. Sahada herşeyin cevabını vermek zorunda olan parti sizsiniz. Her sorunun cevabının beklendiği insanlarsınız. Allah kısmet ederse memleket için önemli olan seçim. Bu seçimde millet iktidarına ve cumhurbaşkanlığı adayız. Aday olacak Cumhurbaşkanı adayının yapacağı ve diyeceği belli. Makamda oturanın yapacağı belli ama kim olacağı belli değil. Cumhurbaşkanı adayının kim olduğu belli değil ama kararımız nettir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ