Demokrat Zafer

BEKSİAD, KIZILAY OSMANGAZİ GÖNÜLLÜLERİNİ AĞIRLADI

BEKSİAD yönetimi, Kızılay Osmangazi Başkanı Sinan Aydın ve beraberindeki gönüllüleri ağırladı.

HABER OSMAN ÇETİN


BEKSİAD dernek merkezinde gerçekleşen ziyarette, Başkan Ömer Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri, Kızılay Osmangazi Başkanı Sinan Aydın, yönetim kurulu üyeleri ile Kızılay gönüllüleri hazır bulundu.
BEKSİAD olarak ticari faaliyetlerinin yanında sosyal sorumluluk çalışmalarına çok önem verdiklerini belirten BEKSİAD Başkanı Ömer Yıldız, Kızılay Osmangazi Şubesi’nin genç ekibi ve başkanıyla takdir edilen çalışmalara imza attıklarını söyledi. Başkan Ömer Yıldız, “Bizim bazı üyelerimiz gönüllü olarak Kızılay çalışmalarına katılarak destek veriyor. Bizim sektörümüz hayırsever kişilerden oluşuyor. Biz de her zaman Kızılay Osmangazi’nin yanındayız. Her ne gerekiyorsa elimizden geleni yapacağız. İnsanlara faydalı olma niyetindeyiz” dedi.


Kızılay Osmangazi Başkanı Sinan Aydın da geçmiş dönemlerde de BEKSİAD’ın her zaman yanlarında olduklarını ve destek verdiğini ifade ettiği konuşmasında, “BEKSİAD her başvurduğumuzda bizleri yalnız bırakmadı. Biz de ihtiyaç sahiplerine yardımları ulaştırdık. Destek veren tüm üyelere teşekkür ediyoruz. İş birliklerine her zaman açığız” diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ