Demokrat Zafer

BUCOS SAHNESİNDE KATILIMCILARDAN BÜYÜLEYEN ŞOVLAR

BUCOS Kozmetik ve Güzellik Fuarı katılımcı firmaların şov ve gösterileriyle devam ediyor.

HABER OSMAN ÇETİN


Network Fuarcılık tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenen BUCOS Kozmetik ve Güzellik Fuarı’na katılan kozmetik, makyaj ve tedarik firmaları BUCOS sahnesinde sergiledikleri şov ve gösterilerle dikkatleri üzerlerine çekiyorlar.
Fuar kapsamındaki etkinliklerle ilgili açıklama yapan Network Fuarcılık Genel Müdürü Hasan Eker, kozmetik ve güzellik sektörünü bir çatı altında Bursa’da buluşturan BUCOS’un, katılımcılarına da görsel şovlar sunarak eğlenceli zamanlar geçirmelerini sağladığını söyledi.


Fuarın ikinci gününde BUCOS sahnesine çıkan kuaför Gönül Yıldız gelinlerde türban tasarımına yönelik sergilediği şovla izleyici ile katılımcıları büyülerken, Güzellik ve Kişisel Gelişim Uzmanı Aynur Acıyan da katılımcılara insanların hayatlarını etkileyen ve yönlendiren çakraların kullanımı hakkında uygulama yaptırarak bilgi verdi.
Gün boyu devam eden bilgilendirme ve şov gösterilerinde sahneye çıkan Pelin Balı, holistik cilt bakımının uygulama teknikleri hakkında sunum yaparken, Özlem Serbest ve Muazzez Kaş da güzellik ve estetikte homeopati konusunda bilgiler paylaştılar.


Güzelliğin enerji ile bir bütün olarak değerlendirilmesi gerektiğini ifade eden Güzellik ve Kişisel Gelişim Uzmanı Aynur Acıyan, “Biz uzun zamandır güzellik uzmanı olarak bu sektörde faaliyet gösteriyoruz. Güzellik sadece dış görünüş değil bir bütün olarak ele almak gerektiğini düşünüyoruz. Güzellik enerjileri ve çakralarla da 10 yıldan beri ilgileniyoruz. Enerji sistemlerini ilk başta kendi hayatımıza geçirdik ve hayatımızı değiştirdik. Günlük hayatta yanlış frekansları kullandığımız için kötü sonuçlar ve zaman geçiriyoruz. Doğru titreşimle hayata bakmalıyız” diye konuştu.
Türban tasarımında dikkat edilmesi gerek noktaları uygulamalı olarak gösteren Kadın kuaförü Gönül Yıldız “Tesettür herkes için çok önemli bu nedenle doğru yansıtılması, taşınması lazım. Türbanda insanların yüz hatlarına uygun bir tasarım yapmak gerekiyor.

Gelinlerin ve genç kızların türban tasarımına dokunuşlar yaparak karakterlerini yansıtacak, dış görünüşleriyle bir bütünlük sağlayacak hale getiriyoruz. Son dönemlerde ense baş, drapeler ama keskin değil rahat drapeler ve taş kullanımı çık tercih ediliyor. BUCOS fuarına da katıldığımız için çok mutluyum. Çok güzel geçiyor” dedi.
Network Fuarcılık tarafından düzenlenen ve Merinos AKKM’de gerçekleştirilen BUCOS Kozmetik ve Güzellik Fuarı 6 Kasım Pazar günü sona erecek.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ