Demokrat Zafer

İlyas Çağlayan’ın Sunumu İle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları tüm ülkede coşkuyla kutlandı.

Bayrampaşa da yer alan,Kanatlar ve Çevre Köyleri Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin geleneksel olarak düzenlemiş olduğu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında bu sene sahnede coşkulu sunumuyla İlyas Çağlayan yer aldı.
İlyas Çağlayan’a sahnede genç sunucu Kübra Pak eşlik etti.
İlyas Çağlayan yaptığı açıklamada;Böylesine değerli ve kıymetli bir gecede sahnede sunum gerçekleştirmek meslek hayatım da yaşadığım en büyük onurlardan birtanesiydi.Dernek Başkanımıza,Yönetimine ve kıymetli Bayrampaşalı komşlarımıza bizleri yalnız bırakmadıkları için saygılarımı sunuyorum şeklinde açıklamalarda bulundu.
Genç sunucu Kübra Pak yaptığı açıklamada;
Deneyimli bir ustayla aynı sahnede olmanın heyecanını yaşadım.Cumhuriyet Bayramımızı en güzel şekilde kutladığımız için çok şanslı olduğumu belirtmek isterim. Dernek Başkanımıza ve yönetimine saygılarımı sunuyorum şeklinde açıklamalarda bulundu.
Gecede Sahne alan Sanatçı Berkay Gülseven yaptığı açıklamada; Tarifi olmaz bir gurur yaşıyorum.Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyetine sahip çıkacağımızı Bayrampaşadan tüm dünyaya bir kere daha göstermiş olduk.Bana da bu gecede yer almamı sağlayan değerli dernek başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyorum şeklinde açıklamalarda bulundu.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün de sevdiği Zeybek gösterisi gecenin unutulmazları arasında yerini aldı.
Derneğin Başkanı Caner Çokceken yaptığı açıklamada;Her sene Derneğimizin düzenlemiş olduğu bu harika etkinlikte Atamızı ve Silah arkadaşlarını yaad ediyoruz.Cumhuriyet coşkusunu yediden yetmişe tüm vatandaşlarımızla birlikte Fener Alayı düzenleyerek,Konser etkinliği gerçekleştirerek ve Cumhuriyet Şiirleri okuyarak coşkulu şekilde kutluyoruz şeklinde açıklamada bulundu.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ