Demokrat Zafer

ŞİMDİ YÜKSELİŞ ZAMANI!

Adalet, Ahlak, Disiplin ve Millete hizmet esası üzerine kurulan Yükseliş Partisi hızla Yükselmeye devam ediyor.

1.Yıl dönümünü kutlayan Yükseliş Partisi Genel Başkanı Nail Çakır TRHABERTÜRK haber merkezine yaptığı açıklamada,

‘’29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 99.yıldönümü Türk Milletimize ve Türk Dünyasına hayırlı olsun. Biz şuan itibari ile Türkiyede kurulan 129.Partiyiz.

Biz Neden Yükseliş Partisini kurduk, Çünkü kurulan 128 Partinin hepsi gerçek siyasetle uğraşmıyor.128 Partinin içinde kapanan ve sadece tabela olarak görünen partiler var maalesef.

Türkiye için yükseliş zamanı

BİZ İDEOLOJİ PARTİSİ DEĞİLİZ

Ama biz öyle değiliz. öyle olmayacağız. Her geçen gün büyüyen Parti Teşkilatlarımızda yoğun bir şekilde bu Cennet vatanımızın Huzurunu, Mutluluğunu, Ekonomik gücünü, yükseltmeye var gücümüzle koruyup, kollamaya devam edeceğiz dedi.

Biz ideoloji Partisi değiliz, iktidar ve ana muhalefet ve onlara destek veren partiler gibi belli bir kesime hitap etmiyoruz. Bizler Türkiye’nin Türk Dünyasının partisiyiz.

Ülkemizin, Dünya’da ,Ekonomik, Eğitim, Sağlık, Adalet, yönünden güçlü Ülkeler sıralamasında İlk sıralarda yer alması için hazırladığımız projelerimizle, Halkımıza Hizmet etmeyi şiar edinmiş Milletimizin Partisiyiz dedi.

Başkan Çakır. ’Halkımızın Siyasi yönden ekonomik yönden çok huzursuz olduğu bu dönemde, İl ve İlçe Teşkilatlarımızla halkımızla bir araya gelerek sorunlarını bir de onlardan dinleyerek, Bu sorunların çözümüne çare olabilecek projeleri halkımızın da görüşlerini alarak hazırlıyoruz’’.

2023’DEN İTİBAREN TÜRK ÇAĞINI BAŞLATIYORUZ

Resmi olarak 27 ilde kurulan resmi olarak henüz faaliyetlerine başlamayan toplamda 60 il de Teşkilat olarak hazır durumda olan Partimizi 41 İlde Resmileştirdikten sonra kurultay oluşturduktan sonra,2023’de yapılacak Genel Seçimlere gireceğiz ve Bize güvenen Halkımız ile birlikte Mecliste Milletimizin göğsünü kabartacak icraat larımıza önce ALLAH’ın izni ve Türk’ü,Kürt’ü,Çerkez’i,Laz’ı ile yani Türk Dünyası olan  Milletimizin desteği ile yükselerek başlayacağız. dedi.

Cumhuriyet Bayramımızın 99.Yıl dönümünü kutladığımız,Ecdadımızın bizlere Miras olarak bıraktığı bu Anadolu Toprakların dan başlayarak tüm Türk Milletinin yaşadığı Türk Dünyasının ikinci Yüzyılını Türk Çağı olarak başlatıyoruz.diyen Başkan Çakır,

ÖZE DÖNÜŞ

350 Milyon olan Türk Dünyasının Milletini bir araya getirerek, Dünyanın en güçlü Milleti olarak İkinci yüzyıla damgamızı vuracağız dedi.

İktidar Partisi olarak  Meclise girdiğimiz gün Ülkemizin Ekonomik gücünü yükseltmek için Üretim Bakanlığı adıyla halkımızın istediği konularla ilgili projeleri üreterek hemen faaliyete başlayacağız.

Türk Milleti olarak özümüze dönüp ,ecdadımızın Dünyaya örnek olduğu o yıllardaki gücümüzü yakaladığımız an Kıyamete kadar Türk Dünyası ,Dünyanın en güçlü Milleti olarak yaşamaya devam edecektir, bunun olması için Milletimizin desteğine ihtiyacımız var,

İşte onun için şimdi Türkiye için Yükseliş VAKTİ, Hadi hep el ele gönül Gönül’e hep birlikte TÜRK ÇAĞINI başlatalım.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ