Demokrat Zafer

OSMANGAZİ’DE BAYRAM HAVASI

30 Eylül’de Ankara’da Genel İdare Kurulu Topantısından çıkan kararla, İYİ Parti, Türkiye geneli il ve ilçelerde kongreye gidecek.

Bursa’nın 17 ilçesinde kongre hazırlıkları sürerken, delege seçim takvimi de belirlendi.
Türkiye’de yaklaşık 60 ilden büyük nüfusu (takriben 1 milyon 100 bin) ve saniyisiyle hem Bursa hem de Türkiye’de önemli bir yere sahip olan Osmangazi, yoğun ve hareketli günler geçiriyor.

İYİ Parti’nin 6 binin üzerinde üyesi olduğu Osmangazi’de yoğun delege adaylık başvurusu sebebiyle “Pazar Mesaisi” yapılmakta.

30 Ekim Pazar günü yapılacak olan delege seçimi öncesinde bugün (23 Ekim) Osmangazi’de deyim yerindeyse izdiham vardı. Onlarca üye delege adaylık başvurusunda bulunmak için ilçeye gidince, adeta bir “bayram günü” yaşandı.

Kurucu İlçe Başkanı olarak girdiği son kongrede de delegenin teveccühüyle görevine devam eden Dr. Mehmet Hasanoğlu:
” Tek derdi vatan olan Cesurlar Hareketi Mensupları, bir bayram sofrası havasında kongreye, tabiri caizse “Demokrasi Şöleni”ne” hazırlanıyor. Genel idare kurulumuzdan çıkan karar sonrasında başladığımız ilçe delege seçim çalışmalarımızda son haftaya girerken şuan yüzlerce başvuru aldık. Bugün de gelen yoğun talepler ve üyelerimizin de çalışma hayatlarını göz önünde bulundurarak ilçemizi erken saatlerde açtık ve gelen talepler de gördüğünüz gibi adaylar başvurularını şahsen dilekçeyle yaptıkları için ve katılım da yoğun olunca ekibimiz pazar günü de mesaide.
Bu arada bir süre önce yaşadığı sağlık sorynları dolayısı ile uzun süredir aramızda olamayan ve bugün sağlığı gayet yerinde olarak aramıza dönen Siyasi İşler Başkanımız Ünal Kılıç’ın ikramlarıyla, ilçemizdeki Sedat Hiçdurmaz Toplantı Salonu’muzda üyelerimizle hem Bursamızın ve ülkeizin genel gündemleri üzerine konuşmak hem de kongre sürecini değerlendirmek, hem de hasbihal etmek için bir fırsat oluştu. Bu arada Ünal Bey’e teşkilatım adına tekraren geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. 25 Ekim 2017’de kuramazlar dedikleri partmizi kurduk, giremezler dedikleri seçimlere girdik ve bugüne geldiğimizde, mahalle teşkilatlanmalarını tamamlamış, il ve ilçe teşkilatları çok daha güçlü, Osmangazi’de 6 bin, Bursa genelinde 25 bin ve Türkiye’de 600 bin üye bandını aşmış çok daha güçlü, çok daha kararlı, yerelde ve genelde iktidardan emin bir İYİ Parti var. Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener, İl Başkanımız Sn. Selçuk Türkoğlu gibi alan siyasetine önem veren Osmangazi Anakademesi, gençlik ve kadın yapılanmasıyla, yine sahada olarak, hemşehrilerini dinlemeye, onların dertleriyle hemdert olmaya, sorunlarına ve taleplerine, gerek milletvekillerimiz aracılığı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde, gerekse Belediye Meclis Üyelerimiz aracılığı ile Belediye Meclisi’nde çözüm aramaya devam edeceğiz. Kongrelerimiz öncelikle Türkiye’ye Bursa’mıza ve Osmangazi’mize ve tüm hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ