Demokrat Zafer

ABD’ye İYİ Partiden Çıkartma! “Liyakatli Davranışlı İYİ İnsanlar Ülkeyi İçine Düşmüş Olduğu Ekonomik Kaostan Kurtaracak!”

Hindistan İş Konseyi Başkanı Ahmet Kaya, İYİ Parti kurmaylarının ABD çıkarması hakkında görüşlerini bildirdi. Kaya; “Değerli Dostlarım; diplomasi ve uluslararası lobicilik bizim için olmazsa olmaz bir gereklilik ve maalesef çok geride olduğumuz bir kabiliyettir. Kim bu ülke için ülke dışında bayrağımızı ve menfaatlerimizi temsil ediyorsa bizim sınırda nöbet tutan askerimiz kadar önemli ve değerli bir iş yapıyordur. Mensubu bulunduğum İYİ Parti her geçen gün ülke için saçtığı doğru ve dürüst siyaset ışığı ile tecrübeli siyasi kadroları çatısı altında toplamakta ve gücüne güç katmaktadır. Partinin kuruluşundan beri canla başla çalışıp bugünlerine gelmesinde önemli rol oynayan değerli dostumuz, ağabeyimiz İYİ Parti Uluslararası İlişkiler ve Diasporadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Sayın Mehmet Ali Karamemiş yine liyakatini en üst düzeyde çalıştırdı ve beraberindeki değerli İYİ Partili yöneticilerle ülkemiz adına ABD’de çok önemli ve değerli temaslarda bulundu.

Şimdilerde siyasilerin ABD’ye ziyarette bulunması çok eleştiriliyor ki bunu da anlamak da çok güçlük çekiyorum. Bugün dünyada ABD’nin içinde olmadığı, paydaş olmadığı, gücünü kullanmadığı bir siyasi denklem var mı ki, görmezden gelinebilsin, muhatap kabul edilmesin, dikkate alınmasın. Zaten ülkemiz en büyük kayıplarını diplomasi ve uluslararası lobicilik eksikliğinden vermiyor mu? Liyakatli insanlarımızı haksız eleştirilerimizle yormak ve ülkeye olan bağlılıklarını yıpratmak yerine takdir etmeliyiz ki bu vatan için çalışmaya seve seve devam etsinler. Tebrikler ve teşekkürler Sayın Mehmet Ali Karamemiş.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ