Demokrat Zafer

Bursa SMMMO’dan Ankara çıkarması Mali müşavirler genel başkanlarını belirledi

Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (BSMMMO) delegeleri, hafta sonu Ankara’da gerçekleşen TÜRMOB’un 24. Olağan Genel Kurulu ve Seçimleri’ne katılarak, üç yıl süresince üst birliklerinde görev yapacak olan yeni yönetim kadroları için oylarını kullandı.

Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği’nin (TÜRMOB) 24. Olağan Genel Kurulu ve Seçimleri, 15-16 Ekim 2022 tarihlerinde Ankara’da yoğun katılımla gerçekleşti. Dört başkan adayının listelerinin yarıştığı genel seçimlerde, oylarını kullanmak için Türkiye genelinden gelen TÜRMOB delegesi meslek mensupları arasında, BSMMMO’ya üye 75 delege de yer aldı. Pazar günü gerçekleşen seçimlerin sonucunda; mevcut başkan Yeminli Mali Müşavir Emre Kartaloğlu önderliğindeki ‘Türkiye Çağdaş Demokrat Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Grubu’ bin 894 delegeden 999’unun oyunu alarak, seçimin galibi oldu.

HALİL’DEN TEBRİK MESAJI

Genel kurul ve seçim sürecinin ardından görüşlerini paylaşan BSMMMO Başkanı Hüseyin Halil ise şunları söyledi: “TÜRMOB 24. Olağan Genel Kurulu ve Seçimleri neticesinde göreve gelen Yeminli Mali Müşavir Emre Kartaloğlu başkanlığındaki yönetim, denetleme ve disiplin kurullarında görev yapacak olan tüm meslek mensuplarını kutluyor; meslek camiamız adına başarılı bir hizmet dönemi geçirmeyi temenni ediyorum.”

BURSA BU GURURU İKİNCİ KEZ YAŞADI

Öte yandan; TÜRMOB Olağan Genel Kurulu’nda Divan Kurulu’nda arka arkaya iki kez Bursa’yı temsil eden isim ise BSMMMO Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Arslan oldu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ