Demokrat Zafer

Atıf Yıldız’dan Bursaspor yönetimine yemyeşil ışık!

Toprak Haber Ajansı’na konuşan Atıf Yıldız Bursaspor’a adaylık süreci hakkında konuştu. Nöbetçi Gazete köşe yazarı Çağla Şahin sordu, Bursaspor yönetimine adaylığını koyan Atıf Yıldız yanıtladı.

Atıf Yıldız'dan Bursaspor yönetimine yeşil ışık
Toprak Haber Ajansı‘na (THA) konuşan Atıf Yıldız, Nöbetçi Gazete köşe yazarı Çağla Şahin‘e CepTv stüdyolarında Bursaspor yönetimine talip olduğunu açıkladı.Atıf Yıldız ”Biz bu yükü canı gönülden aldık”

Bu çalışmaları yaparken buraya  Bursaspor‘a kendimizi göstermeye gelmeden önce biz bunların çalışmasını yaptık. Gerekli bilgi, donanımlara sahibiz. Gerekli projelerini ayarlamışız durumdayız. Maddi olarak biz zaten  Bursaspor’u çıkartmak için görüşmelerimizi yaptıktan sonra buraya geldik. Gerek yurt dışından gerek  Bursa’da bulunan ve diğer illerimiz de İstanbul’da, İzmir’de büyük iş adamlarımız gücünü alarak buraya geldik. Eksik vaat de vermek doğru bir şey değil, biz üç ayda, beş ayda, iki ayda  borç batağından kurtuluruz gibi bir şey söylemek de çok yanlış. Bu zaten sekiz dokuz yıllık eski yönetimin bitirmiş olduğu bir borç. Biz bunu yani en iyi şekilde üç dört yıl içinde de  bitireceğimize inanıyoruz.”Yıldız; Önceliğimiz transfer tahtasının açılması

Bu işi zaten gönülden isteyerek geldik buraya. Değerli büyüklerimizin de desteği arkamızda, hiçbir sıkıntımız yok.
Bursa’nın dinamikleri var, bunlardan birisi de BTSO diyebiliriz zamanında Bursaspor’a ciddi kaynak sağladılar ama şu anda durumun dinamikleri dediğimiz isimler güvenmiyor.Ama genel yönetimlerde o kadar fazla  yanılgı yaşadılar ki siz bu güveni sağlayabilecek misiniz?

Bursa’nın dinamikleri tabi ki var. Ama yıllarca Bursaspor’a niye güven olmadığını söylediniz niye güven yok? Çünkü yerel yönetimlerin hepsi yanlış yönetti takımı. Onlarca yabancı oyuncu alındı, bu yabancı oyunculara astronomik rakamlar verildiğini aktardı.

Bu borç üç dört yılda bitmeyecek bir borç değil

Bursaspor hedefli bir takım, Süper Lig’de şampiyon olmuş. Bu ülkenin tarihine geçmiş bir kulüp. Üç dört yılda bitmeyecek bir borç değil. Ben ticaretle uğraşıyorum. Ticareti de biliyorum, futbolu da biliyorum. Borcunu nasıl kapatacağımızı da biliyoruz. Bunlarla ilgili hiçbir izleyicimizin, hiçbir taraftarımızın aklında soru işareti kalmasın. Bursaspor taraftarı gibi bir taraftar yok.
Timsahlar beklesin geliyoruz dedi.
Atıf Yıldız kimdir ? 1976 Malatya doğumlu İstanbulda ikamet eden iş adamı Atıf Yıldız ünlüler tarafından tercih edilen Yıldızoğulları Otomotiv‘in kurucusu.ATIF YILDIZ tarafından kurulan YILDIZOĞULLARI Otomotiv; 2014 yılında, İstanbul’da 2. El Oto Galeri olarak hizmet vermeye başladı. O günden bugüne attığı her adımda ve aldığı her kararda önce kendisine güvenen, müşterilerinin mutlak memnuniyetini hedefleyen Atıf YILDIZ önemli otomobil markalarının satışınıda bünyelerine katarak YILDIZOĞULLARI Otomotiv’i sektörün tanınan ve güvenilen şirketlerinden biri haline getirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ