Demokrat Zafer

Ermaksan yenilikçi ve akıllı teknolojileriyle EuroBLECH 2022’de

Ermaksan, teknoloji ve inovasyonu birleştiren ürünlerini EuroBLECH’de sergileyecek

  • ‘Yenilikçi teknolojiler’ sloganıyla, Endüstri 4.0’a uygun akıllı ve ileri teknolojili çözümler geliştiren Ermaksan; yerli ve milli ürünlerini dünyanın dört bir yanındaki fuarlarda sergilemeyi sürdürüyor. Ermaksan, 25-28 Ekim tarihleri arasında Almanya’nın Hannover kentinde düzenlenecek olan EuroBLECH’te, yeni çağın üretimi için teknoloji ile inovasyonu harika bir şekilde birleştiren ürünlerini ziyaretçilerle buluşturacak.
  • Sac işleme alanında lider üreticilerden biri olan ve Endüstri 4.0’a uygun akıllı ve ileri teknolojili çözümler geliştiren Ermaksan; yerli ve milli ürünlerini dünyanın dört bir yanındaki fuarlarda sergilemeye devam ediyor.

Ermaksan, 25-28 Ekim tarihleri arasında Almanya’nın Hannover kentinde düzenlenecek olan EuroBLECH’te, yeni çağın üretimi için teknoloji ile inovasyonu harika bir şekilde birleştiren ürünlerini ziyaretçilerle buluşturacak.

Ermaksan, 26. Uluslararası Sac İşleme Teknolojileri Fuarı EuroBLECH 2022’de Salon 014, stant H30’da ziyaretçilerini ağırlayacak.

Yeni Robotik Lazer Kaynak Sistemi ilk kez görücüye çıkacak

Yenilikçi teknolojilerin öncüsü Ermaksan, Euroblech 2022’de yeni robotik kaynak sistemini de ilk kez sergileyecek olmanın heyecanını yaşıyor.

Ermaksan’ın her türlü endüstriyel lazer kaynak uygulamasındaki beklentileri karşılamak üzere ileri mühendislik tecrübesi ile ürettiği WeldErmak robotik lazer kaynak sistemi, endüstriyel kaynak uygulamalarında kaliteli sonuçlar elde etme olanağı sağlıyor.

Pek çok ürünle yer alacak

Ermaksan fuarda; daha yüksek kesim hızlarında performans ve verimliliği artırmak için  geliştirdiği Fibermak Gen-5 lazer kesim makinesini 6 raflı tam otomatik yükleme ve boşaltma sistemiyle sergilemenin yanı sıra; yeni tasarım tam otomatik lazer tüp/profil kesme makinesi Fibertube, endüstriyel alandaki karmaşık zorlukların üstesinden gelmek ve karmaşık geometrilerin üretimini kolaylaştırmak için geliştirdiği 3D metal eklemeli imalat makinesi ENAVISION TWIN 250 P, Hypertherm XPR300 plazma güç kaynağı, Optimix gaz konsolu ve TrueBevel teknolojisi ile donatılmış EPL 1530 plazma kesim makinesi, yeni tasarımlı  Speed Bend Pro 3100 x 175 Ton, Hibrit Abkant Pres EVO III 3100 x 100 Ton ve Servo Motorlu Elektrikli Abkant Pres Green Press FX Servo makinelerini ziyaretçilerle buluşturacak.

Fuardan beklentimiz yüksek

Ermaksan olarak, sektörün en büyük buluşma noktalarından biri olan EuroBLECH’e iddialı bir şekilde hazırlandıklarını ifade eden Ermaksan Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Ahmet Özkayan, fuardan beklentilerinin yüksek olduğunu söyledi.

Üstün AR-GE çalışmaları sonucu geliştirdikleri yenilikçi çözümlerle küresel müşteri taleplerine hızlı bir şekilde yanıt verebilmeyi hedeflediklerini kaydeden Özkayan, yeni trendleri ve müşteri beklentilerini sürekli takip ederek; ileri teknolojiye sahip, katma değeri yüksek, çevre dostu, enerji tasarruflu makinelere odaklandıklarını ifade etti.

Müşteri ihtiyaçlarına özel çözümler

Öte yandan Ermaksan, piyasaya sunduğu çeşitli makine modelleri ile sektörün ihtiyaçlarını karşılamak için en ideal çözümleri sunmaktadır. Ermaksan, müşteri ihtiyaçlarına özel çözümler sunmanın yanı sıra otomasyona uygun makineler geliştirerek, akıllı üretim süreçlerine de katkı sağlamaktadır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ