Demokrat Zafer

GENÇ TOSYÖV ÇALIŞMALARINA BAŞLADI…

Türkiye Orta Ölçekli Sanayiciler ve Yöneticiler Vakfı Bursa Destekleme Derneği (TOSYÖV Bursa) bünyesinde kurulan Genç TOSYÖV Komitesi çalışmalarına başladı.

HABER OSMAN ÇETİN
İlk olarak üye tanışma toplantısı düzenleyen Genç TOSYÖV, genç girişimciler ile Bursa’daki üç üniversitede eğitim gören öğrencilere yönelik bilgilendirme toplantıları yapmaya hazırlanıyor.
Genç TOSYÖV tanışma toplantısında konuşan TOSYÖV Bursa Başkanı Yavuz Kazangil, “Türkiye, kalkınma yolculuğunda ancak KOBİ’lerle ilerleyebilir. Sürdürülebilir bir kalkınma ancak KOBİ’lerle sağlanabilir. Bunu başaracak olanlar de gençlerdir. Bu anlamda 18-35 yaş arasındaki genç girişimcileri ve üniversite öğrencilerini bünyemize dahil edip sürdürülebilirlik başta olmak üzere belirleyeceğimiz hedeflerde projeler oluşturarak ortaklaşa çalışmalar yapacağız” dedi.


Başkanlığını Aykutalp Kavurmacı’nın yaptığı Genç TOSYÖV Komitesi’nin öğrencilere staj imkanları hazırlayacağını da sözlerine ekleyen Kazangil, “Üyelerimizin ikinci kuşak çocukları da Komitemizde yer alabilecekler. Böylece geleceğin yöneticileri olacak genç kardeşlerimizi önümüzdeki yılların iş insanları, sanayicileri olarak yarınlara hazırlayacağız” şeklinde konuştu.
Konuşmalardan sonra Genç TOSYÖV Komitesi üyeleri arasında ortaklaşa yapılabilecek çalışmalar değerlendirildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ