Demokrat Zafer

Dap Yapı’nın Yeni Levent projesine Kelebek Mutfak imzası

Dap Yapı, modern şehir yaşamını doğayla buluşturan projesi “Yeni Levent”in tüm mutfak ve banyolarının tasarımı için Kelebek Mutfak – Banyo ile anlaştı. Projede yer alan, 958 mutfak ve 1773 banyo Kelebek’in estetik ve fonksiynel dokunuşlarıyla tasarlanacak.

DAP Gayrimenkul Geliştirme, Emlak Konut GYO güvencesiyle geliştirdiği yeni projesiyle sağlıklı ev konseptini İstanbul’un merkezi Levent’e getiriyor. İstanbul’un vitrin projesi sayılacak Yeni Levent, doğadan aldığı ilhamla şehrin merkezinde country bir yaşam sunmayı vaad ediyor.

53 bin metrekaresi konutlara ayrılan dev projenin tüm yaşam alanlarındaki mutfak ve banyoları Kelebek Mutak – Banyo tarafından tasarlanıp, üretilecek. Toplamda 958 mutfak ve 1773 banyoda kullanılacak Kelebek ürünleri, projenin konseptine uyumlu bir şekilde dizayn edildi. Mutfaklarda maskülen detaylarla donatılmış, modern bir tarza sahip LİSA modeli tercih edilirken, banyolarda şıklığı ve konforu bir arada yaşatan projeye özgün tasarımlar kullanıldı. 

Dap Yapı ile daha önce farklı projelerde de  çalıştıklarını belirten Kelebek Mutfak – Banyo Marka Müdürü Gaye Elçin “Kelebek Mutfak – Banyo olarak DAP Yapı ile bugüne kadar birçok prestijli projeye imza attık. Sunduğumuz yüksek kalitede, konforlu ve projeye özgü çalışılan özgün tasarımlar ev sahipleri tarafından beğenildi. Aldığımız olumlu geri dönüşler ve ekiplerimizin birbiriyle uyum içinde çalışması Yeni Levent projesinde de bizleri bir araya getirdi. Bu projenin de banyo ve mutfak alanlarında farkımızı ortaya koyacağız” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ