Demokrat Zafer

İZNİK DEVLET HASTANESİNDE KANTİN YOK

İznik Devlet hastanesinde yaklaşık üç yıldır kantin çalışmamaktadır. İhale süresi bittiği için bir daha açılamayan İznik Devlet Hastanesi Kantini bir türlü hizmet verememektedir.

Aldığımız bilgilere göre Bursa il Sağlık Müdürlüğü İznik hastane kantin ihalesini yüksek tutmalarından dolayı kimse çalıştırmak istemiyor.

Hasta ve hasta yakınları bu olaydan çok rahatsızlar gerekli yerlere bildirdiklerini siyasi ve bürokrasinin ’de bilgisi olmasına rağmen açılıp hizmet veremeyen kantin ayrıca önünde tehlike arz eden bir durum söz konusu yeni yapılan kantin önünde borularından sızan su için açılan çukur hala kapatılmamıştır.

Hasta ve hasta yakınları bizler mağduruz nasıl bir hastane bu hani hastanelerde çığır açılmıştı, içmeye su bile bulamayıp yakında400 metre uzaklıkta bulunan benzinliğe giderek hastalarımızın ihtiyaçlarını karşılıyoruz diyerek bizlerden yardım talebinde bulundular. Bu durumdan Hastane personel ininde rahatsızlık duyduğunu ve bizlerde yiyecek ve içeceklerimizi öğle paydosunda yaklaşık 500 -600 metre uzaklıktaki yerlerden karşılamak zorunda kalıyoruz dediler.

İznik devlet hastanemizde yeterli Branşlarda uzman hekimimiz olmamakla birlikte birde böyle bir hizmet anlayışı ile karşı karşıyayız yetkililerden acilen bu konulara yetkililerden Çözüm istenmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ