Demokrat Zafer

Mustafakemalpaşa’da şölen gibi sünnet düğünü

CHP Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Tandoğan- Tuğba Kuru çiftinin biricik oğlu Ata Mirza’nın sünnet düğünü çok sayıda protokolün katılımıyla gerçekleşti.

CHP Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Tandoğan -Tuğba Kuru çiftinin oğulları Ata Mirza’nın sünnet düğünü Süngü Spor Tesisleri’nde çok sayıda protokol ve davetlinin katılımıyla gerçekleşti. Gerçekleşen sünnet düğününe birçok siyasi ismi de bir araya getirirken, Tandoğan- Tuğba Kuru çifti davetlileri kapıda karşıladı.

Düğünde aile büyüklerinin yanı sıra CHP Bursa Milletvekilleri Erkan Aydın, Yüksel Özkan, Orhan Sarıbal, Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, önceki dönem Bursa İl Başkanı Hüseyin Akkuş, Yalova Belediye Başkanı Sefa Salman, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar ve yardımcıları Ercan Leblebici, Ersin Ekici, Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Yönetimi, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tekin Uzkınay, Ticaret Borsası Başkanı Sadettin Akkoyunlu ve çok sayıda davetli katıldı.

Bando takımı eşliğinde salona giren Kuru ailesi davetlileri selamladıktan sonra Tarkan’ın seslendirdiği ‘’Unutmamalı’’ şarkısı ile ilk dansı ettiler. Dansın ardından sahneye çıkan Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal yaptığı konuşmasında Ata’ya kirve olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Orhan Sarıbal’ın konuşmasının ardından eğlence İsmail Bican orkestrası eşliğinde söylenen şarkılar ile devam etti.

Gecede eğlence tavan yaptı

Şölen gibi gerçekleşen sünnet düğününde sanatçı Akın Soy da sahne alırken gece boyunca eğlence tavan yaptı. Unutulmaz bir akşam yaşayan davetliler düğünden mutlu ayrıldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ