Demokrat Zafer

NATÜREL DOKULARLA EVE GERİ DÖNÜŞ

Doğal dokulu tekstiller ve aksesuarlarıyla eve dönüş özlemini heyecana dönüştüren HOME BADIE, yaşam alanlarını rahatlık ve yaratıcılık ile buluşturuyor. Hızla değişen moda eğilimlerine yön veren tasarımlar, HOME BADIE ürünlerine dönüşerek evde yaşam keyfini yeni bir deneyimle buluşturuyor.

Back to home” yani eve dönüş bakış açısıyla, evde herkesin rahat, konforlu ve natürel dokularla sarmalanmış halde hissetmesi için bir koleksiyon hazırlayan HOME BADIE, birbirinden keyifli yastıklar, puflar, bornozlar, aydınlatmalar ve fincanlar gibi eve dair birçok detayı düşünmüş. Uzmanlardan edindiğimiz bilgilere göre, yaşam alanlarında ışık, renk, doku, desen, koku, malzeme, işlevsellik, ergonomi, titreşim ve daha fazlası ile insan doğası, sürdürülebilir ürün tasarımlarıyla sarmalanınca pozitif etki alanlarına dönüşüyor. HOME BADIE çatısı altında göreceğiniz tüm ürünler doğa dostu malzemelerden üretiliyor. Bununla birlikte zanaatkar ve girişimci kadınların el emekleri desteklenerek sosyal sürdürülebilirlik gözetiliyor. Bu sayede insanlar bütünsel olarak iyi olma halini yaşayabiliyor. Bunu mümkün kılan wellness bilimi, yani akıl, beden ve ruh uyumunun sağlık, başarı ve mutluluk odaklı zenginliği en üst deneyimi sunuyor.

HOME BADIE, özgün tasarımları ve mükemmeliyetçi anlayışını evinize taşıyor. Tüm tasarımların ardında uzun süren araştırmalar, yoğun emekler ve büyük sabırlar saklı. Marka, HOME BADIE’nin kurucusu ve aynı zamanda Tasarım Direktörü olan Gökçe Aytemur’un liderliği ile yönlendirilen girişimci kadınların Türkiye geneline yayılan pozitif enerjileriyle sürdürülebilir büyümeye devam ediyor.

@homebadie

www.homebadie.com

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ