Demokrat Zafer

Minik dostlara özel denim tasarımlar

Denim kumaştan köpek ceketleri ve bandanaları tasarlayan Casa di Denim, hayatınızı paylaştığınız can dostlarınız için tamamen geri dönüştürülmüş kumaşlardan sürdürülebilirliği destekleyen özel bir koleksiyon yaratmış. Birbirinden farklı modellerle can dostlarımız için su geçirmez ve içi polarlı gibi alternatifler de sunan Casa di Denim, evcil köpeklerin ihtiyaçlarına yönelik eğlenceli, kullanışlı, hayatlarını kolaylaştıran ulaşılabilir tasarımlara imzasını atmış.

2017 yılında Sinem Akay tarafından kurulan Casa di Denim, Akay’ın İtalya’da okuduğu dönemde almış olduğu eğitim ve yaratıcılığının da etkisiyle Türkiye’de denim kumaştan üretilen ev aksesuarlarında çeşitliliğin olmadığını fark edip markayı kurmasına sebep olmuş. Markanın kurucusunun da bir köpek sahibi olmasından dolayı köpeklere yönelik tasarımları da gözeten Casa di Denim’in minik dostlar için hazırladığı ceket koleksiyonu çeşitlilikle tasarlanmış. Sürdürülebilirlik ilkesiyle tamamen geri dönüştürülmüş parçalarla hayat bulan bu seri, denim kumaş üreten aile şirketinin atıla çıkan kumaşları kullanılarak yaratılmış. Kumaşların hepsinin boyanmasında mineral bazlı boyalar tercih ediliyor. Örneğin Clay isimli model, kil ile ‘natural dye’ boyama tekniği ile boyanmış.

Geri dönüşümü ve sürdürülebilirliği destekliyoruz

Geri dönüşümü ve sürdürülebilirliği destekleyen Casa di Denim’in her bir koleksiyonunun kendine ait bir konsepti ve içeriği bulunuyor. Kuruluşlarından itibaren ÇABA Derneğini destekleyen Casa di Denim, Özellikle artan orman yangınları sonrası TEMA Vakfı’na olan bağışlarıyla Casa di Denim ile yolu birleşen her kullanıcı adına fidan bağışında bulunuyor. Ürünlerimizin üretiminde doğaya saygı ve koruma, atık suyun tekrar doğaya zarar vermeyecek şekilde dönüştürülmesi ve uygulanan boyama çalışmalarında da kimyasalları en aza indirgemeye çalışarak üretimimizde ekstra hassasiyet göstermekteyiz.

www.casadidenim.com

@casadidenim

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ