Demokrat Zafer

“BİR TUTAM AÇLIK” 13 EYLÜL’DE KÜÇÜKÇİFTLİK BAHÇE SİNEMASI’NDA!

Christoffer Boe’nun romantik filmi “Bir Tutam Açlık (A Taste Of Hunger)” ile 13 Eylül Salı akşamı KüçükÇiftlik Film Kulübü Sunar: Bahçe Sineması’nda sinemaseverleri lezzet ve aşk dolu bir akşam bekliyor! “Game of Thrones” dizisinden tanıdığımız Nikolaj Coster-Waldau ile birlikte Katrine Greis-Rosenthal ve Flora Augusta’nın başrollerini paylaştığı “Bir Tutam Açlık”, Danimarka’nın en iddialı lokantasını açmak isteyen örnek bir çiftin, yemek antropolojisiyle ilgilenen Maggi’nin ve usta şef Carsten’in hikâyesini beyazperdeye taşıyor. URU organizasyonu ve Türk Tuborg A.Ş.’nin katkılarıyla düzenlenen ve kapı açılış saati 19.30, film başlama saati 21.00 olan KüçükÇiftlik Film Kulübü Sunar: Bahçe Sineması’nın gösterimleri için biletler biletinial.com’da ve KüçükÇiftlik Park gişesinde seyircileri bekliyor.

İstanbulluların açıkhavada sinema keyfi Türk Tuborg A.Ş.’nin katkılarıyla KüçükÇiftlik Film Kulübü Sunar: Bahçe Sineması ile çimenlerin üstünde, lezzetli yiyecek ve içecek alternatifleri eşliğinde devam ediyor.

Mutfak dünyasında alınabilecek en yüksek ödül olan Michelin yıldızını alabilmek için her şeyini feda eden bir çiftin hikâyesini konu eden “Bir Tutam Açlık (A Taste Of Hunger)” filmi, 13 Eylül Salı akşamı KüçükÇiftlik Park’ın yeşil yüzü KüçükÇiftlik Bahçe’de seyirciyle buluşacak. Senaryosunu Tobias Lindholm ve Christoffer Boe’nun yazdığı, Boe’nun aynı zamanda yönetmenliğini üstlendiği filmin başrollerinde, “Game of Thrones” dizisinden tanıdığımız Nikolaj Coster-Waldau ile birlikte Katrine Greis-Rosenthal ve Flora Augusta yer alıyor. Yemek antropolojisi alanında uzman Maggi ve usta şef Carsten örnek bir çifttir. Danimarka’nın en iddialı lokantasını açmak isteyen çift, önlerine çıkan engellere, çevresindekilerin olumsuz düşüncelerine rağmen hayallerinin peşinden gidip lokantayı açarlar. Hayat, isimleri Danimarka gurme çevrelerinde kısa sürede sık sık duyulmaya başlayan ve Michelin yıldızını almaya kararlı olan çiftin önlerine farklı şeyler çıkaracaktır.

URU organizasyonu ve Türk Tuborg A.Ş.’nin katkılarıyla gerçekleşen ve kapı açılış saati 19.30, film başlama saati ise 21.00 olan film gösterimlerinin biletleri biletinial.com’dan ve KüçükÇiftlik Park gişesinden temin edilebilir.

Künye

Tür: Komedi, Aşk, Dram

Yönetmen: Christoffer Boe

Oyuncular: Nikolaj Coster-Waldau, Katrine Greis-Rosenthal, Charlie Gustafsson

Süre: 1s 43dk

Ülke: Danimarka, İsveç

TR Altyazı / 16+, Cinsellik/Çıplaklık, Olumsuz İçerik

Bilgi için:              instagram.com/kucukciftlikpark

kucukciftlikpark.com

twitter.com/KucukCiftlik

KüçükÇiftlik Film Kulübü Sunar: Bahçe Sineması 2022 Programı

13 Eylül Salı                  “Bir Tutam Açlık” (A Taste Of Hunger) (2021)

20 Eylül Salı                  “Suikast Treni” (Bullet Train) (2022)

21 Eylül Çarşamba       “Elvis” (2022)

KüçükÇiftlik Park HAKKINDA:

İstanbul’un kalbinde yer alan KüçükÇiftlik Park, 17. yüzyıldan beri şehrin kültür ve eğlence merkezi. Günümüze kadar mesire alanı, hasbahçe, gazino ve lunapark olarak İstanbulluları ağırlayan mekan, bugün kurumsal etkinliklerden lansmanlara, fuarlardan davetlere, düğünlerden dev konserlere, tüm sahne sanatlarından sergilere kadar ses getiren etkinliklerin yapıldığı çok amaçlı bir etkinlik merkezi olarak hizmet vermektedir. Yaz sezonunda etkinliklerin ihtiyacına göre düzenlenebilen 17.000 kişi kapasiteli alanı, kış sezonunda ise 4.500 kişi kapasiteli kapalı alanı ile şehrin ihtiyacına cevap vermektedir. 2000 metrekarelik çim alana sahip KüçükÇiftlik Bahçe ise yaz sezonunda ayrı bir alan olarak hizmete açılmaktadır.

URU HAKKINDA:

2007 yılından bu yana etkinlik sektöründe faaliyet gösteren URU, yenilikçi projeler geliştirerek geniş kitleleri kültür-sanat etkinlikleriyle buluşturan çok amaçlı bir organizasyon şirketidir. Gerçekleştirdiği etkinliklerde sunduğu 360 derece hizmetle sektöre alternatif bir soluk getiren URU, kurumsal etkinlik ve lansmanları; konser, parti ve festivalleri; moda tasarım aktivitelerini yenilikçi bir anlayışla tasarlayarak dünya standartlarında bir organizasyon hizmeti vermektedir.

 

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ