Demokrat Zafer

Zafer Yıldırım; “Yaşadığımız İlçe Namusumuzdur!”

Zafer Partisi Yıldırım İlçe Başkanlığı’ndan Bursa’nın kalbi Setbaşı’nda Gövde Gösterisi!

Zafer Partisi Yıldırım İlçe Başkanlığı, Setbaşı Köprüsü Mahfel önünde stant açtı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlik, ses getirdi.

İlçe Başkanı Hasan Taştan; “Halkımızın imza kampanyasına ilgiyle katılımlarından, memnuniyet duyduk. Partimizi, Sayın Genel Başkanımız Prof.Dr. Ümit ÖZDAĞ’ı okadar yakından takip ediyorlar ki, bize duydukları güven hepimizi onurlandırıyor.

Artık vatandaşlarımız Zafer Partisinin tarım, ekonomi, eğitim, bilim, sağlık, çevre ve yeşil alan, sanayi alanlarında projelerimizi yaptığımız ziyaret ve etkinliklerimizle dahada iyi öğreniyorlar.
Ancak, her etkinliğimizde halkımızın sığınmacılardan nekadar canlarının yandığını, nekadar şikayetçi olduklarını görüyoruz.
“Sığınmacıları Göndermeyeceğiz” diyen saray rejimi halktan ne kadar kopuk, milliyetçilikten ne kadar uzak açıklamalar yapıyor.
Sahaya inip de vatandaşın derdini duymak istemeyen hükümet, Türk milletinden yana değil, kaçak yollarla yurdumuza sokuşturulan sığınmacılardan taraf oluyor.
Sığınmacı teröründen canı yanan vatandaşa kulağını kapatıp, bildiğini okuyan bir saray rejimi var. Bunlara karşı net bir tavır koyan tek parti, Zafer Partisi’dir.

Biz Atatürk çizgisinde Türk Milliyetçilerinin, Kuvva-yi Milliye ruhuyla biraraya geldiğimiz Zafer Partisinde tek bir sığınmacı kalmayana kadar, mücadelemize devam edeceğiz!
Türk Ulusunun aydınlık geleceği için çalışmaktan yılmayacağız.
Bugün de Yıldırım İlçemizde Sığınmacıların ülkelerine gönderilmeleri için çok sayıda imza desteği aldık ve üye kaydı gerçekleştirdik.
Tatar Türkü yazar ve siyasetçi. Türk Tarih Kurumu’nun kurucu üyelerinden olan Yusuf AKÇURA’nın dediği gibi;
“Türklüğün nereye doğru gittiğini gören, ona göre çalışan, keskin gözlü, doğru düşünceli Türkler vardır. Kurtuluş, kim ne derse desin, Türkçülüktedir!”
Bu yürek Zafer Partisinde var.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ