Demokrat Zafer

Turkcell Vadi de ‘Yıldızlı Geceler’in bu akşam konuğu maNga oldu

Türkiye’nin ilk ödüllü Açıkhava mekanı Turkcell Vadi de ‘Yıldızlı Geceler’in bu akşam konuğu maNga oldu

Üç yıldır Türkiye’nin en önemli sanatçılarının sahne aldığı, Türkiye’nin ilk ödüllü açık hava mekanı TURKCELL VADİ’de gerçekleştirilen ‘Yıldızlı Geceler’ etkinlik serisi, 30 Temmuz Cumartesi akşamı maNga konseriyle devam etti.

Vadistanbul, SM Production ve Atlantis Yapım iş birliğiyle ‘Turkcell Vadi’de gerçekleştirilecek etkinlik serisi, 30 Temmuz Cumartesi akşamı Türk alternatif rock müziğin MTV ödüllü öncü gruplarından maNga’yı ağırladı.

maNga, Turkcell Vadi’de binlerce seveniyle unutulmaz bir geceye imza attı. Her konserinde oluğu gibi grubun biletleri günler öncesinden tükendi.

Konsere ışık show’lu introyla başlayan maNga, 5. Stüdyo albümleri Antroposen’den ‘Alacaklı Topraklar’, ‘Habil Kabil’ ve ‘Batan Dünyanın Malları’nı peş peşe söyleyerek enerjisi yüksek bir gecenin sinyalini verdiler. Çoğunluğu Z kuşağından oluşan kalabalık seyirci topluluğu maNga şarkılarına büyük bir koro halinde hep bir ağızdan eşlik ettiler. Ferman Akgül (vokal) Yağmur Sarıgül (elektro gitar), Cem Bahtiyar (bas gitar) ve Özgür Can Öney’den(davul) oluşan maNga’ya sahnede dj olarak İlker Aksungar eşlik etti.

maNga her şarkıda sahne arkasındaki led ekranda özel hazırlanmış videolarla işitsel olduğu kadar da ışıkla destekli görsel bir şov da izletti.

31 Temmuz Pazar günü Fatma Turgut ile devam edecek ‘Turkcell Yıldızlı Geceler ‘ konserleri , Ağustos’un ilk haftası her gün bir konser ile seyircisiyle buluşmaya devam edecek.

Turkcell Yıldızlı Geceler’de sahne alacak sanatçılar ve konser tarihleri

• Fatma Turgut – 31 Temmuz

• Haluk Levent – 1 Ağustos

• Berkay – 2 Ağustos

• Yüzyüzeyken Konuşuruz – 3 Ağustos

• Öykü Gürman – 4 Ağustos

• Oğuzhan Koç – 5 Ağustos

• Kenan Doğulu – 6 Ağustos

• Sertab Erener – 7 Ağustos

Adres: Turkcell Vadi– Vadistanbul, Ayazağa Mahallesi. Cendere Caddesi. Sarıyer/ İstanbul

Biletlere www.biletix.com veya biletix gişelerinden ulaşabilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ