Demokrat Zafer

ATHENA bu sezon ilk kez Turkcell Vadi Sahnesi’ne konuk oldu | Athena’dan sıcak ve coşku dolu bir konser

Üç yıldır Türkiye’nin en önemli sanatçılarının sahne aldığı, Türkiye’nin en yeni, en genç etkinlik mekanı TURKCELL VADİ’de 23 Temmuz Cumartesi akşamı Athena sahne aldı.

Atlantis Yapım, SM Production ve Vadistanbul işbirliğiyle hayata geçirilen Turkcell Vadi, şehrin en iyi etkinliklerini müzikseverlere, sanatseverlere sunmaya devam ediyor. Yurtiçinde ve yurtdışında sayısız konser ve festivalde yer almış, Türk rock müzik tarihinin efsane gruplarından Athena, 23 Temmuz Cumartesi Turkcell Vadi Sahnesi’nde, hayranlarının yoğun ilgisi ve şarkılarıyla unutulmaz bir atmosfer yarattı.

Sahne performansı ile farkını her zaman ortaya koyan Athena, Sen de Yap ile devam ettiği konserinde  ‘Kafama Göre’, ‘Ben Böyleyim’, ‘Serseri Mayın’, ‘Arsız Gönül’, ‘Yaşamak Var Ya’, ‘For Real’, ‘Skalonga’, ‘Her Şey Güzel Olacak’  gibi hit olmuş şarkılarının yanı sıra ’Aldırma Gönül’, ‘Gündüzüm Seninle’ gibi farklı müzik türlerinden örnekleride yorumladılar.

İki saatten fazla sahne üstünde kalan Athena her daim şarkılarını seyricilerinin oluşturduğu dev koro eşliğinde söyleme geleneğini Turkcell Vadi’de coşku dolu geçen konserinde de gerçekleştrildi.

  Gökhan Özoğuz, Hakan Özoğuz, Emre Ataker, Egemen Özkasnaklı ve Ozan Öner’den oluşan Athena’nın konser biletleri yine günler öncesinden sold out oldu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ