Demokrat Zafer

“Hiç kimse merdiven altında, iş yerlerinde ve muhtelif yerlerde partimizi dizayn etmeye ve yönetmeye kalkmasın”

Zafer Partisi’nin ‘omurgalı bir siyaset anlayışı’ olduğuna dikkat çeken Şenkuyumcu; “Hiç kimse merdiven altında, iş yerlerinde ve muhtelif yerlerde partimizi dizayn etmeye ve yönetmeye kalkmasın” dedi.

Zafer Partisi Mustafakemalpaşa Başkanı Göksel Şenkuyumcu, parti olarak önce liyakat esaslı sonra samimiyet çerçevesinde ilkeli bir şekilde yollarına devam ettiklerini söyledi.

Zafer Partisi’nin ‘omurgalı bir siyaset anlayışı’ olduğuna dikkat çeken Şenkuyumcu; “Hiç kimse merdiven altında, iş yerlerinde ve muhtelif yerlerde partimizi dizayn etmeye ve yönetmeye kalkmasın” dedi.

Zafer Partisi Mustafakemalpaşa Başkanı Göksel Şenkuyumcu yaptığı açıklamada, partinin siyasette bir gün söylediği diğer gün tutmayan ve söyledikleri ile yaptıkları birbirini tutmayan yapılara karşı omurgalı siyasetin icrası için kurulduğunu dile getirdi.

‘MERDİVEN ALTI DİZAYNA KALKIŞMAYIN’

Başkan Şenkuyumcu; “Zafer Partisi, Genel Başkanımızın talimatıyla Ayyıldız grubunu kurarken ilçemizde vatan, bayrak, millet kaygısını taşıdığını düşündüğümüz her arkadaşı ziyaret ederek, düşünce ve söylemlerini kayıt altına alarak oluşturulmuştur. İlke ve çizgilerimiz hastalıklı yapıları geçmişte bırakmıştır, dolayısıyla Zafer Partisi önce liyakat esaslı sonra samimiyet çerçevesinde ilkeli bir şekilde yoluna devam etmektedir. Hiç kimse merdiven altında, iş yerlerinde ve muhtelif yerlerde partimizi dizayn etmeye ve yönetmeye kalkmasın sakın. Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı ve Türkiye Cumhuriyeti ile sorunu olmayan her vatandaşımızın milletvekili, belediye başkanı, meclis üyesi, ilçe başkanı, ilçe yönetim kurulu üyesi olma hakkı vardır ve hiç bir sakıncası da yoktur. Dolayısıyla herhangi bir sorunu olan arkadaşlar var ise parti binamız açıktır, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım ve biz 7/24 dinlemek ve sorunları çözmek için hazırız. Yeter ki ‘önce ilçem sonra ülkem için bir katkı sağlamak istiyorum’ diyebilen arkadaşımız ve hemşehrimiz olsun” dedi.

‘PARTİMİZ BÜYÜMEYE DEVAM EDECEK’

Gizli hesap ve ayak oyunlarını görecek ve okuyacak kadar tecrübeli olduklarını vurgulayan Göksel Şenkuyumcu; “Partimizin kurulma sebebi de bu tür ucuz ve modası geçmiş siyasi anlayışa tepkidir. Siyaseti ülke kaygısı değil menfaat kaygısı olarak gören zihniyeti ve Genel Başkanımızın kaygısını kaygısı yapmayan dar bakışlılara rağmen partimiz büyümeye devam edecektir. Evet, bu ve benzeri handikapları, vizyonsuz tipleri ve olumsuz şartları illa ki aşacağız. Kartondan kahramanlar da bu süreçte layık oldukları yere döneceklerdir” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ