Demokrat Zafer

Zafer Partisi Osmangazi İlçe Başkanlığı saha çalışmalarına tam gaz devam ediyor

Sürekli yapılan saha çalışmalarından biri olan15 Temmuz 2022 Cuma gecesi Bursa ‘nın en büyük mahallelerinden biri olan Bağlarbaşı mahallesindeki vatandaşlarla sohbet gezisi esnasında, orada bulunan vatandaşların daveti üzerine yanlarına giden Zafer Partili Yöneticilere mahallenin kahvesinde bir sohbet ortamı hazırlayan, gençler ve esnafların ağırlıkta bulunduğu topluluk Zafer Partili yetkilileremerak ettikleri sorularını ilettiler. Soru cevap şeklinde samimi bir ortamda geçen sohbette gençlerin Zafer Partisinin; sığınmacıların durumları, uzun süredir devam eden ekonomik krize çözüm, tarımda dışa bağımlılığın nasıl çözüme kavuşturulacağı, Zafer Partisinin felsefesi hakkındaki sorularını Osmangazi İlçe Başkanı M.Turgay Şimşek, Bursa İl Başkanlığı Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Varol Özbek, İş Dünyasından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ertuğrul Kara gençlerin sorularını akıllarında hiçbir soru işareti kalmayacak şekilde cevapladı.

Gençlerin en çok merak ettiği sorulardan bir tanesi de sosyal medyada ve diğer siyasi partililerin ağızında dolanan Zafer Partililer ırkçıdır söylemleri oldu.

Bu soruya Osmangazi İlçe Başkanı;

“Bu bir karalama politikasıdır, Türk Milletinin karakterinde ırkçılık yoktur, biz Zafer Partililer Atatürk çizgisinde Türk Milliyetçisiyiz, Anayasanın 4. Maddesinde Türklüğün tanımının açıkça “Türk Devletine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türktür” şeklinde yapılmıştır, bu ırkçı söylemleri yapanlar Zafer Partisi ve yetkilileri hakkında diyecek kötü bir yön bulamadıklarından böyle ucuz iftiralara kalkışıyorlar” şeklinde cevapladı.

Mahallelerinin sorunları hakkında kendilerinin sesleri olmaları konusunda ricada bulunan vatandaşlarbu konuda da Zafer Partili İlçe Başkanı ve il yöneticilerinden söz aldılar.

Zafer Parti Osmangazi İlçe Başkanı M.Turgay Şimşek son olarak bizlere;

“Vatandaşımızın Zafer Partisine karşı teveccühü ve güveni çok yüksek. Her gittiğimiz yerde büyük kalabalıklarla karşılanıyoruz. Ve bu kalabalıklar başkalarının yaptığı gibi toplama kalabalık değil. Bizler Türk Milletinin ümidi olduk, vatandaşlarımız bizi görünce bu kötü günlerde bile yüzleri gülüyor, çünkü ülkenin bütün sorunlarına karşı gerçekçi çözümlerimiz olduğunu biliyorlar. Bizlerde siyasetçilerin sokaklarda dolaşmaya utandığı şu günlerde Zafer Partisinin bir neferi olarak halkın içerisinde başımız dik şekilde gezebilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Diğer ilçelerimizde de çok kaliteli ilçe başkanlarımız ve yöneticilerimiz var, kendileriyle birlikte Bursa ‘da başarılı olamamak mümkün değil. Saha çalışmalarımız bütün ilçelerimizde hızlanarak devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ