Demokrat Zafer

GÖLLÜCE’DE ŞAMPİYON BELLİ

Göllüce’de yeni yapılan spor tesisinde Göllüce Spor Kulübü tarafından düzenlenen 1.Daynışma Futbol Turnuvası gerçekleştirildi.09.07.2022 Tarihinde başlayıp eleme usulüyle 8 takım mücadele etti. Galip gelen takımlar yarı finale, yarı final oynayan takımların galibiyle de final maçı 11.07.2022 tarihinde son buldu.

Maç öncesi Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından takımlar taraftarı selamladı. Büyük bir taraftar coşkusuyla maçı izlemeye gelen sporsever ve aileler saha kenarında yerlerini aldılar. Yaklaşık 400 kişinin izlediği müsabaka hakem Aykut ERİM’İN düdüğüyle maça başlandı.

İki takım kıyasıya mücadele etti. İlk yarı 35 dakika sürdü ve 9-4 Göllüce spor’un galibiyetiyle kapandı. İkinci yarıda Balarım spor arayı kapatmak için baskısını arttırdı ama sonuç alamadı. Ali Can Cengiz ve Hamdi Beki’nin şahane oyunlarıyla stattaki seyirciyi coşturarak gol zevkini doyasıya tattırdılar.

Oyunun sonlarına doğru Göllüce spor kaptanı Tezcan Sarı’nın kendi takım arkadaşı Bekir Ali BEKTAŞ ile çarpışması sonucu hafif şekilde yaralandı. Maç kısa süreliğine durdu ve yine Göllü celi Turan KOLDAŞ’IN hemşire olan kızı İnci BATMAZ hastaya saha içerisine girerek ilk müdahaleyi yaptı.55 yaşında olan Tez can Sarı’nın heyecan ve yoğun kalabalığı

Gördüğünde kan şekerinin düştüğü hemşire tarafından belirtilerek ilk müdahalesi yapıldı. İznik Devlet Hastanesinden ambulans ekipleri gelerek iki yaralı futbolcuyu gerekli müdahale yapılması için hastaneye götürüldüler. Maç tüm heyecanıyla devam ederken hakemin son düdüğüyle maç sonlandı.

Sonuç 12–7 Göllüce spor’un galibiyetiyle son buldu. Maç sonrası şampiyon olan takıma şampiyonluk kupasını Göllüce Spor Kulübü başkanı Güleç GÜLENÇ tarafından takdim edildi. Daha sonrasında turnuva boyunca 10 gol atarak gol kralı olan Hamdi BEKİ’ YE ödülü Göllüce Spor Kulübü Muhasibi Rasim SAKA tarafından verildi.

Daha sonrasında 10 asist ile asist kralı olan Ali Can CENGİZ’E ödülü Göllüce Spor Kulübü Genel Sekreteri Şükrü Türe tarafından takdim edildi. En son ödül olan centilmenlik ödülü Göllüce Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Aykut Erim tarafından takdim edildi.

İkinci olan takım Balarım spor’a çeşitli ödüller verilerek toplu olarak hatıra fotoğrafı çekildiler.

Göllüce Spor Kulübü başkanı Güleç GÜLENÇ Konuşmasında “öncelikle şampiyon olan Göllüce Spora tebrik eder, bizler bir bütünüz Balarım ve Göllüce spor takımlarına başarılar dilerim.

Bu turnuvada ve saha yapımlarında yardımlarını esirgemeyen Muhtar Osman BAYER, Meclis Üyesi Hüseyin Kutlu,  köy sorumlusu Osman Gözde Erim köy halkımıza emeği geçen her kese teşekkür ediyorum,

1973 yılında kurulmuş olan spor kulübümüz zor zamanlar geçirdik kapatılıp tekrar para yatırarak başka isim altında spor kulübü açılması söylendi fakat ben ve köyümüzü seven arkadaşlarımız ile kapatmayıp sportif faaliyetlerimizi sürdürme kararı aldık

Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak ve sağlıklı birer insan olmalarını düşünüyoruz bu ve bunun gibi faaliyetlerimiz devam edecektir. Özellikle yakın köylümüz olan gazeteci Süleyman Bilir Abimi davet ettik kendileri bizleri kırmayıp gelerek bu mutlu gecemizde sevincimize ortak olması ayrı bir sevinç olmuştur kendilerine kulübüm, köyüm ve sahsım adına sonsuz Teşekkür ederim” Dedi.

Köy muhtarı Osman Bayer’de konuşmasında “ Bu turnuvayı düzenleyen kulüp başkanımız Güleç Gülenç kardeşime köyümün gençlerine ve desteklerinden dolayı değerli köylülerime Teşekkür ederim

Ayrıca bu sahayı Göllüce köyüne kazandıran çok değerli Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’a İznik belediye Başkanımız Kağan Mehmet Ustaya köyümüze vermiş olduğu desteklerinden dolayı Teşekkür ediyorum inşallah köyler arası kaynaşmasıyla Futbol Turnuvasını gerçekleştirelim her zaman dostluk ve kardeşlik kazansın” dedi.

Hakem: Aykut ERİM

Göllüce spor Kadro

1-Berat AYDEMİR

2-Fatih KARABACAK

3-Ali Can CENGİZ

4-Kamil SAKIZ

5-Bekir Ali BEKTAŞ

6-Tezcan SARI(Takım Kaptanı)

7-Hamdi BEKİ

8-Ali İbrahim KAHRAMAN

9-Efe ARI

10-Mert BARÇIN

Balarım Spor(2)

1-Mehmet Ali KAHRAMAN

2-Gökhan PARTAL

3-Şükrü TÜRE

4-Yavuz TURNA

5-Ozan ARI

6-Zeynel BAYER

7-Hüseyin KUTLU(Takım Kaptanı)

8-Özkan BEKTAŞ

9-Ali Can BALKAN

10-Seyit Ali DURU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ