Demokrat Zafer

‘En İyisi’ Anıl Budak

Uluslararası Kariyer Ödülleri, gerçekleşen görkemli bir törenle sahiplerini bulurken ünlü televizyoncu Anıl Budak, ‘En İyi Spor Yazarı ödülüne layık görüldü.

 Sanat,cemiyet ve iş hayatından hayatından bir çok önemli ismi bir araya getiren ‘Uluslararası Kariyer Ödülleri’ Mecidiyeköy’de yer alan Profilo Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Ünlü sunucular Şenol İpek ve Özlem Demir’in sunumu ile gerçekleşen törende medya dünyasının sevilen ismi başarılı televizyoncu-gazeteci Anıl Budak, ‘En İyi Spor Yazarı’ ödülüne layık görüldü.

Ödülünü aldıktan sonra bir konuşma gerçekleştiren Budak, törenin jüri üyeleri ve kamuoyuna teşekkürlerini sunarken, ”Mesleğe başladığım ilk günden bu yana hep doğruları ve gerçekleri yazdım. Sizler de beni takdir ettiniz. Herkese şükranlarımı sunuyorum. Bir spor adamı olarak Türk sporunda futbol dışı branşlarımızın çıkardığı seslere vurgu yapmak istiyorum. Spor kültürünün yavaş yavaş ülke genlerine yerleşiyor olmasından dolayı memnuniyet duyuyor ve bizlere Avrupa ve Dünya’da zafer kazandırmış tüm takımlarımızı sizin huzurunuzda da bir kez daha tebrik ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ