Demokrat Zafer

Ülkenin birçok kronik sorunu sürdürülemez noktaya gelmiştir

Bursa’da Türkiye Düşünce Kulübü Derneği Genel Merkezi tarafından Ördekli Kültür Merkezi’nde bir etkinlik düzenlendi. Etkinliğe İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu konuşmacı olarak katıldı.

Türkiye Düşünce Kulübü Derneği: Manevi değerlerimize daima sahip çıktık

Etkinliğe CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, Millet İttifaki Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey gibi isimler de katıldı.

Dernek Genel Başkanı Ercan Yakut’un konuşmasında, “2009 dan günümüze kadar bayrağına mermi sıkmayan her kesimi kucakladık, manevi değerlerimize daima sahip çıktık. Ülkede başta daralan ekonomimiz olmak üzere birçok sorun Beka Meselesi hâline gelmiş isede asıl tehlike komşu devletlere konuşlanmış dış mihraklardan beslenen gruplaradır.” dedi.

İstanbul Milletvekili Prof Dr Mehmet Bekaroğlu“3 bin yıllık devlet geleneğimizde Türkiye Cumhuriyeti tapusunu bize teslim eden başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu uğurda şehit düşen ve bağımsızlığımızın devamı için çarpışarak ülkeyi teslim etmeyen tüm kahramanlarımızın aziz hatıraları önünde saygıyla şükranla anıyorum. Ülkenin birçok kronik sorunu sürdürülemez noktaya gelmiştir. O yüzden Bekâ Meselesi’nin tanımını çok iyi yapmak gerekir. Türkiye yeniden bölgesel aktör olmasının imkânları vardır, biz bunu tekrar tesis edeceğiz” ifadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ