Demokrat Zafer

DİSK EMEKLİ SEN KESTEL KONGRESİ YAPILDI

Disk Emekli – Sen Bursa Şubesi Kestel Temsilciliği 1. Olağan Genel Kurulu Kestel Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası binasında yapıldı. Hasan Bozkurt kongrede de Disk Emekli Sen’in Kestel temsilcisi olarak seçildi. Hasan Bozkurt’un listesinde Veysel Munzur ve Celal Doğan’da yer aldı. Kestel’de atama ile göreve getirilen Erdinç Dursun ve ekibine teşekkür edilirken, kongrede 3 kişilik yedek ve 3 kişilik de il delege listesi belirlendi.

Yoğun ilgi gören kongreye, Disk Emekli – Sen Şube Başkanı Sacit Çam ve yönetim kurulundan Esma Derya Yıldız, Disiplin Kurulu başkanı Nihat Altun ve Nilüfer üyesi Aşır Kanat’ın yanı sıra Yeni Mahalle Muhtarı Zekeriye Kılıç, Kestel Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Meysu Ayva, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkan Yardımcısı Burhan Gülsevdi, Esnaf sanatlar odası Başkanı Nusret Gülsevdi, Hacı Bektaşı Derneği Başkanı Erdal Atalay, CHP yönetim kurulu üyesi İlhami Koçak, CHP Meclis Üyesi Selim Yıldız, CHP Meclis Üyesi Yeşim Bedeloğlu, HDP yönetim kurulu üyesi Hüseyin Mollaoğlu ve Mustafa Göçmen, Ali Sungur, Sadet Partisi Başkan Yardımcısı Feti Topuz ve Yönetim kurulu üyesi Mustafa Alkan Katıldılar. Divan Başkanlığına Disk Emekli – Sen Bursa Şube Başkanı Sacit Çam katipliklere Meysu Ayva ve Mehmet Ali Derin getirildi. Saygı duruşu ve istiklal Marşı’nın okunmasıyla genel kurulun açılış konuşmasını İlçe Temsilcisi Erdinç Dursun yaptı. Kestel ilçesinin kuruluş çalışmaları hakkında bilgi verdi. Bursa Şube Başkanı Sacit Çam 167 şube ve 30 bine yakın üyesi bulunmaktadır. 14 milyon 490 emeklinin örgütleneceği adres Disk/ Emekli – Sen dir. Kestel ilçemizde 50 yaş üstü 12 bin 458 kişiden 7 bn 500 bin kişi 65 yaş üstü kişidir. Türkiye’de ve ilçemizde yaşlı nüfus artmaktadır. Ekonomik sosyal krizin içinde halkın genciyle, yaşlısıyla, emekçisiyle, emeklisiyle her geçen gün yoksullaştığımıza tanık oluyoruz. Diyoruz ki bizler aynı gemide değiliz. Çünkü krizin faturasını ödeyen bizleriz. Aynı gemide olamayız. Dedi. Faaliyet raporu Erdinç Dursun Tarafında okunarak onaylandı.

Disk Emekli Sen geçtiğimiz hafta son Gemlik’te kongresini yapmıştı. Mudanya, Karacabey ve İnegöl’de ise atama ile görevlendirilen yönetimler iş başında. Disk Emekli Sen’in Bursa il kongresi ise 28 Mayıs’ta yapılacak.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ