Demokrat Zafer

Life by Fakir’den GERİ DÖNÜŞÜMLÜ AMBALAJLAR

Ecomark ve vegan sertifikalı Life by Fakir temizlik ürünleri, yüzde 25 geri dönüştürülmüş malzemeden üretilmiş ambalaj kullanarak doğanın sürdürülebilirliğine katkı sağlıyor.

Doğanın sürdürülebilirliği konusunda elini taşın altına en çok koyması gerekenlerin başında markalar geliyor. Üretilen ürünlerin içeriğinden kullanılan ambalajına kadar, gösterilecek hassasiyet ile bu konuda önemli adımlar atmak mümkün.

Tüketimin çok fazla olduğu kimya ve temizlik ürünleri sektöründe ekolojik ve vegan ürünlere olan ilgi her geçen gün daha da artarken, ürünlerin ambalajlarında kullanılan içerikler de tüketicinin dikkat ettiği noktalar arasında yer alıyor.

Geri dönüşüm konusuna hassasiyetle yaklaştıklarını belirten, doğa ve insan dostu temizlik ürünleri ailesi Life by Fakir Pazarlama Müdürü Zeynep Mercan, “Bünyesinde yer aldığımız Saruhan Kimya ve Temizlik Ürünleri A.Ş., doğanın sürdürülebilirliği ve gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakma misyonuyla, ülkemiz sanayisine katma değer sağlayan bir firma. Life by Fakir olarak bu bütünün en önemli parçasını temsil ediyoruz.

Son yıllarda temizlik ürünleri ve kozmetik sektöründe ekolojik ve vegan içeriklere büyük bir tüketici ilgisi var. Biz de Life by Fakir fikrini, yaptığımız bu araştırma ve gözlemlerimizin sonucunda oluşturduk. Yüzde yüz bitkisel bazlı içerik ile doğaya ve insana dost temizlik ürünleri üretiyoruz. Ürünlerimizin hiçbiri insan sağlığına olumsuz etkileri olan GDO, SLS, klor, paraben, boya gibi kimyasallar içermiyor. Ayrıca bebekler ve hassas cilde sahip olan kişiler için bitkisel bazlı, vegan özel içerikli ‘baby’ seri ürünlerimiz de mevcut.

Ürünlerimizin içeriğinde doğanın sürdürülebilirliğine gösterdiğimiz hassasiyeti, ambalajlar konusunda da titizlikle uyguluyoruz. Ürünlerimizde, yüzde 25 oranında geri dönüştürülmüş malzemeden üretilmiş ambalaj kullanıyoruz. Böylece tonlarca saf plastik üretiminin önüne geçmiş oluyoruz.

Life by Fakir, doğaya ve doğada yaşayan tüm canlılara karşı kendisini sorumlu hisseden bir marka olarak çalışmalarını devam ettirecek. Arkamızdaki Ar-Ge gücü ve profesyonel ekibimizle bu konuda daima etkili adımlar atmak için çalışıyoruz” dedi.

Ayrıntılı Bilgi: https://www.saruhankimya.com.tr/tr/markalarimiz/life-by-fakir/

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ