Demokrat Zafer

BAŞKAN MUSTAFA IŞIK “PARKLARIMIZ YENİDEN ÇOCUK CIVILTILARIYLA DOLACAK”

Gürsu Belediyesi, ilçenin parklarında yaptığı yenileme ve bakım çalışmalarıyla Gürsu’yu bayrama ve bahara hazırlıyor.

Havaların ısınması ve pandemi koşullarının genel yaşam düzenimizdeki etkilerinin neredeyse tamamen ortadan kalkmasıyla, daha yoğun olarak kullanılmaya başlanan park alanlarında yenileme ve bakım çalışmaları başlatan Gürsu Belediyesi, ilçeyi bayrama ve bahara hazırlıyor.

Gürsu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında, Cevher Dudayev Parkı’nda bulunan oyun grupları yenileniyor ve parkta genel bakım çalışmaları yapılıyor.

“Baharın gelişini en güzel yeşil alanlarda hissederiz” diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Gürsumuzu yeşilin huzuru ve çiçeklerin renkleriyle donatıyoruz. Hepimiz özledik yeşil alanlarda piknikler yapmayı, doğada keyifle yapılan eş dost muhabbetlerini, şükür yeniden kavuştuk o günlere. Artık parklarımız, piknik alanlarımız, yeniden, çocuk cıvıltıları, keyifli sohbetlerin gülüşleri ve doğada olmanın huzurunu hisseden insan kalabalıklarıyla dolup taşacak. Bizde bütün bu güzelliklere ev sahipliği yapacak sosyal yaşam alanlarımızı yaptığımız bakım çalışmalarıyla hemşehrilerimiz için hazırlıyoruz” dedi.

DCIM100MEDIADJI_0489.JPG

Gürsu Belediyesi’nce yapılan çalışmalar kapsamında, ilçedeki tüm park ve yeşil alanlar, oyun gruplarının yenilenmesi, peyzaj çalışmaları ve genel bakımlarla tazeleniyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ