Demokrat Zafer

Akademi Öğrencileriyle Keyifli Eğitimde Güzel Final!

Türkiye’nin ünlü televizyoncusu Birol Güven-MİNT, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Kültür A.Ş. Kolektif işbirliği ile yürütülen Tiyatro Temel Eğitimi, Vokal ve Ses Eğitimi Senaristlik, Film Yazarlığı, Sahne Arkası, yönetmenlik eğitimleri verilen Birol Güven Akademi çalışmalarında Birol Güven Bursa’ya gelerek, NFT sertifikaları , dijital çağın getirileri, MOCAP Oyunculuk, Metaverse ile ilgili bulunduğumuz çağın ve geleceğin neler getireceğine dair bilgileri aktardı.
Dijital ataklarını yaşandığı çağımızda Türkiye’de oyuncu havuzunun genişlemesi gerektiğini ve bunun bir fırsat olduğunu belirten ünlü Yapımcı Birol Güven, dijital çağın yapay zeka ile oluşturacağı algoritmalarla kursiyerleri yöneteceğini ve yönlendireceğini belirtti.
Bunun sonucu olarak konfor alanının artacağını ancak bireysel özgürlüklerimizin de azalacağını belirten Yapımcı Birol Güven, yapay zekanın milyarlarca insanı kişiselleştirilmiş terzilik hizmeti veren Bir terziye benzeterek buradan çıkarılacak derslerin alınması gerektiğini belirtti.
Dünyanın E -halinin Metaverse olduğunu belirten ünlü yapımcı Birol Güven, özellikle sinema sektörünün bu gelişimin içinde çok büyük üretimlere imza atacağını belirtti.
Aynı zamanda dünyadaki her şeyin kişiye özgü yapılacak olması, sanayi çağının standart üretiminin çağa ayak uyduran şekle getirilmesinin kaçınılmaz oldugunu belirtti.
Akademi öğrencileri ile keyifli bir eğitime imza atan Birol Güven gelecek günlerde Türkiye’de ve dünyada tek Çanakkale Üniversitesi’nde bulunan iletişim Fakültesi Radyo Televizyon bölümünde verilecek seminerde metaverse ve Mocap oyunculukla ilgili detaylı bilgilerin hocalar tarafından paylaşılacağını da belirtti.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ