Demokrat Zafer

Fikirleri Dinlenmeye Bile Tenezzül Edilmeyen Bir Gençlik Var.

Osmangazi’de “Gelecek” fırtınası! Geelecek Parti Osmangazi İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Balkaya; Osmangazili gençler ile bir araya geldi. Balkaya; “Kıymetli Genç Kardeşlerim Umudunuzu Yitirmeyin.

Gençlik üzerinde konuşurken dikkat etmemiz gereken en önemli husus, meselelere gençliğin penceresinden bakmaktır. Sosyolojik analizler yapılırken ihmal ettiğimiz konu, gencin psikolojik olarak nasıl bir durumda olduğudur. Gençliğin psikolojik yaklaşımlarını anlamadan gençlerin toplum içerisindeki meselelerine vakıf olmamız zordur. Eğer geleceğe dair bir kurgu peşindeysek mutlaka gençlerin yaşadıkları ortamın psikolojik arka planını da düşünmeliyiz.

Gençlik, her toplumun sayısal verisiyle, işleviyle, tutum ve davranışlarıyla üzerinde düşündüğü bir mevzudur. Özellikle ülkemizde genç nüfusun toplum içerisinde kapladığı oran bayağı fazladır. Bundan dolayı gençlerin hem bugüne hem yarına etkileri büyüktür. Bugünü konuşurken dünün gençliğini, yarını kurgularken de bugünün gençliğini iyi tanımamız gerekiyor.

Ülkemiz’de Önemsenmeyen Değer Verilmeyen Fikirleri Dinlenmeye Bile Tenezzül Edilmeyen Bir Gençlik Var.

Çünkü İleriyi Gören Doğruları Haykıra Bilen Ve Her geçen Gün Kendi Fikir Dünyasında Geleceği Nasıl İnşaa Etme Noktasında Projelendiren Gelecegimizin Teminattı Olan Gençlik Oldukça.
Mevcut İktidar Ve Ortaklarını Zor Duruma Soktuğu Aşikar,
bu sebeple Genç Kardeşlerimize buradan Sizlerin Aracılığı İle seslenmek İstiyorum Gelecek Partisinin Kapısı Siz Genç Kardeşlerimizin Fikirlerine Daima Açık Buradan Kendi Geleceğinizi İnşaa Edebilirsiniz.

Hangi Fikirde Olursak Olalım Ortak Noktamız Olan Geleceğimizi Gelin Hep Beraber İnşaa Edelim.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ