Demokrat Zafer

TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ BÜROSUNA KAVUŞTU

Mustafa Sarıgül’ün Genel Başkanlığını yaptığı (TDP) Türkiye Değişim Partisi İznik’te yönetimini yaparak bürosunu açtı. İlçe başkanı Olan Latif Arslan vermiş olduğu bilgide” belirleyeceğimiz bir tarihte açılışını yapmak üzere genel başkanımız Sayın Mustafa Sarıgül İlçemize gelerek büromuzun açılışını yapacağız

09.04./2021 tarihinde Türkiye Değişim Partisi İznik İlçe Başkanı olarak atandım.  Kendimce ülkede siyasi bir boşluk olduğunu hissederek bu boşluğu doldurabilecek olan siyasi ve de denenmiş çalışkan bir Genel başkanımız olan Mustafa Sarıgül ile Siyaset yapma kararını eşim ile birlikte verdik İznik’te 26.05.2021 tarihinde büyük bir katılımla 1. Olağan kongremizi gerçekleştirdik. Üyelerimizin çoğunluk oyuyla sandık seçilmiş Başkan olarak çıktım ve bu tarihten itibaren İznik seçim kurulundan mazbatamı alarak göreve başladım.

Türkiye Değişim Partisi Türkiye genelinde hızlı bir şekilde teşkilatlanmasını ve il kongrelerini tamamlayarak 26.08.2021 tarihinde 1.olağan büyük çare ve değişim kurultayını yaparak katılan tüm üyelerin oyu İle Sayın Mustafa Sarıgül genel Başkan seçilmiştir. İlk güdende bu güne kadar sayın gel başkanımız Mustafa Sarıgül dur durak bilmeden dinlenmeden 81 ilimizi karış karış gezerek değişimi, çareyi ve çözüm v projelerini anlatmıştır ve halen anlatmaya devam etmektedir.

26 Mart 2022 Tarihinden itibaren Türkiye Değişim Partisi Seçimlere katılma hakkını kazanmıştır Seçim oy pusulalarında yerimizi aldık ülkemize hayırlı olsun.

Yeni mahalle Yakup Sokak 31 numarada yönetim olarak hizmet vermeye devam ediyoruz tüm halkımızın sorunları ile ilgilenmeye çare olmaya tüm ekibim ile birlikte sorunlarına ortak olmaya çalışacağız. İlçe halkımızın Çarenin Sarıgül’de olduğunu hatırlatarak değişimin adresine bekliyoruz, İlçe halkımızın hakkını hukukunu ve adaletini esnafımızın haklarını tarımı ve tarım alanlarını korumak İznik gölümüzü koruyup göl koruma kanunlarını, Çevremizi koruyarak Yeşili sevmeyi sevdirmeyi birlikte öğreneceğiz.

Büromuza gelerek bizlerle birlikte El ele omuz omuza vererek haklının haklarını korumaya, Doğrunun her zaman yanında olmaya, dört medeniyete başkentlik yapmış olan şirin ilçemizin sorunlarını birlikte çözmek için, İlçemizin % 95 i Tarımla uğraşarak gelir ve geçimini Sağlamaktadır.

Hala anlamış değilim? İlçemiz tarım ‘mı, Turizm ‘mi, Çinicilik ‘mi hiç anlam veremedim çünkü hiç birine destek yok destek var. Desteğimiz Sarıgül, çare Sarıgül”dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ