Demokrat Zafer

Propolis Tüketmenin En Pratik Yolu BEE’O Propolis Damla D3+K2 Vitamini!

Ulusal ve uluslararası platformlarda 40 farklı ödüle layık görülen Türkiye’nin ilk ve tek inovasyon ödüllü yerli Anadolu propolisi üreticisi BEE’O, damla formundaki ürünleriyle Anadolu propolisi ve değerli vitaminleri bir arada tüketmenin yolunu sağlıyor. BEE’O, suda çözünebilir Propolis Damla ve Propolis Damla’yı D3 ve K2 vitaminleri ile buluşturarak günlük polifenolik bileşikleri vücudunuza almanıza destek oluyor.

BEE’O, arıların kovanlarını korumak için ürettiği propolisi, doğadan soframıza taşıyor. Zengin fenolik ve flavonoid içeriğe sahip tamamen doğal bir arı ürünü olan propolis, uzman Gıda Mühendisleri tarafından özütlenerek BEE’O Suda Çözünebilir Propolis Damla formuna dönüştürülüyor. Takviye edici gıda statüsünde yer alan BEE’O Suda Çözünebilir Propolis Damla, tamamen doğal ve saf bir arı ürünü olmasıyla önem taşıyor.

Yetişkinler günde 20-80 damla, çocuklar ise günde 10-40 damla, ılık veya soğuk su, süt, meyve suyu gibi içeceklere ilave edilerek kolaylıkla tüketebiliyor.

Propolis Nedir?

Propolis, arıların bitkilerin yaprak, sap ve tomurcuklarından topladığı tamamen doğal bir arı ürünüdür. Arılar tarafından kovandaki ortamı sterilize etmek için kullanılır. Arılar petek gözlerini önce propolis ile kaplar sonra ana arı petek gözüne yumurtasını bırakır. Bu sayede yumurtanın sağlıklı bir şekilde büyüyüp gelişmesi sağlanır. Ayrıca arılar, propolisle sıvanan petek gözlerine balını, polenini, arı sütünü koyar. Böylece, arının ürünleri kovanda bozulmadan saklanır.

 D Vitamini Nedir?

D vitamini, kalsiyum ve fosforun emilimine katkıda bulunarak kemiklerin, kasların, dişlerin sağlığının korunmasını sağlarken bağışıklık sistemini de kuvvetlendirir.

K Vitamini Nedir?

K vitamini, kanın pıhtılaşması ve kemik metabolizmasının korunmasını sağlar. D vitamini ve K vitamini beraber çalışarak kalsiyum ve fosforun vücutta emilimine ve kullanılmasına yardımcı olur.

Propolis D3+K2 Damla ile Sağlığınızı Koruyun!

BEE’O UP ailesinin bir diğer ürünü olan patentli ve %100 vegan Propolis D3+K2 Damla zengin fenolik ve flavonoid içeriği ile dikkat çekiyor. Çocuklarında tüketimine uygun bir pozilojisi olan propolis D3+K2 Damla D vitamini içeriği ile kemiklerin, kasların ve dişlerin sağlığının korunmasını sağlarken, bağışıklık sisteminin güçlenmesine katkıda bulunuyor. BEE’O UP %30  Propolis Damla D3+K2 Vitamini ürününün; yetişkinlerin günde 20-80 damla, çocukların ise günde 10-40 damla doğrudan ya da yoğurt, bal, pekmez gibi ılık veya soğuk gıdalara ilave ederek tüketilmesini, BEE’O UP %15 Suda Çözünebilir Propolis Damla D3+K2 Vitamini ürününün ise doğrudan ya da ılık veya soğuk su, süt ve meyve suyu ile birlikte tüketilmesi öneriliyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ