Demokrat Zafer

TAMER ”BİRİ VARDI”İÇİN STÜDYOYA GİRDİ.

Yurtdışında yaşayan ve daha önceden yapmış olduğu çalışmalar ile adından sıkça söz ettiren besteci ve sanatçı ”Tamer” yeni şarkısı ”Biri Vardı”nın çalışmalarına başladı.

Yaklaşık 9 ay önce Avrupa müzik etiketi ile çıkarmış olduğu ”Tükendim”şarkısı ile tüm dikkatleri üzerine çeken sanatçı sosyal medyada viral olmuştu.Avrupanın birçok ülkesinden ve Türkiye’den çok ciddi konser teklifleri alan sanatçı yeni çalışmasından sonra bu teklifleri değerlendireceğini belirtti.

Sanatçının daha önce müzikseverlerin beğenisine sunduğu ”Tükendim”şarkısı müzik otoritelerinden tam not almıştı. Sözü ve müziği sanatçının kendisine ait olan ”Tükendim” şarkısının yapım aşamasında sanatçı birçok profesyonel isimle çalışarak daha o zamanlar tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Tükendim şarkısında söz ve müzik, sanatçının kendisine aitken düzenlemesi ünlü aranjör Mert Ali İçelli’ ye ait. İşte tüm bu isimler ışığında ”Tükendim” şarkısı Türkiye ve yurtdışında çok beğenilerek dinlenmiş ve dijital platformlarda çok ciddi izlenme ve dinlenme
rakamlarına ulaşmıştı.

TAMER; yepyeni çalışması ”Biri Vardı” nın stüdyolarına çalışmalarına başlayarak mayıs ayı içerisinde müzikseverlerin beğenisine sunacağını belirtti. Yapım aşamasında olan şarkı için birçok müzik yapım şirketi ve prodüktör sanatçıdan randevu talep ederken sanatçı kendisi için en iyi şirketi seçeceğini belirtti. Çıkacak olan şarkı için ciddi bir pr çalışması düşünen sanatçı şarkının kısa zamanda ciddi dinlenme ve beğeni sayılarına ulaşacağına inancının tam olduğunu belirtti.

TAMER;yaptığı röportajda ”Müzik aşkının çocukluğundan beri süre geldiğini, müzikten asla vazgeçmeyeceğini, yaşadığı tüm zorluklara rağmen söz ve müzik yazarak üretmeye devam edeceğini belirtirken aynı zamanda Müzik piyasasının artık değişmesi gerektiğini, sıradanlaştığını, yapımcıların sadece şarkı yayınlamak için şarkı yayınladıklarını, başarıya önem vermediklerini ve özellikle yeni çıkan isimlere hiç destek olmadıklarını” belirtti.

TAMER, çalışmalarına başlamış olduğu ”Biri Vardı” şarkısının, tüm radyolarda çalacağından, tüm sosyal medya platformlarında defalarca paylaşılacağından ve müzik otoritelerinden tam not alacağından emin olduğunu belirtti.

TAMER;”Biri Vardı” şarkısında Tarkan ve Ajda PEKKAN İle çalışan Murat AZİRET Süpervizörlüğünü de aranjesini de Soner KIVANÇ üstlendiği sürprizini belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ