Demokrat Zafer

Biletinial’dan “hayata” katılmak isteyenler için sömestre özel yüzde 50’ye varan indirim

Türkiye’nin teknoloji odaklı; kültür, sanat, spor ve eğlence platformu Biletinial’dan sömestr kutlaması! Milyonlarca öğrencinin yarıyıl tatilini daha keyifli geçirmesine destek olmak isteyen Biletinial, yüzde 50’ye varan indirim imkanı içeren etkinlik ve aktivite dolu bir kampanyaya imza attı. Üstelik kampanya öğrencilerin dışında herkesi kapsayacak.

Hayata katılmak, yarıyıl tatilinde aile ve arkadaşları ile “keyifli anlar” biriktirmek isteyenlerin kampanyadan yararlanmak için tek yapmaları gereken ise, 18-20 Ocak tarihlerinde, 21 Ocak-06 Şubat arasında gerçekleştirilecek kampanya dahilindeki etkinliklere bilet almak olacak.

Biletinial’ın imza attığı kampanyadan yararlanmak isteyenler; tiyatro, sinema, konser, standup ve birbirinden farklı etkinlikler arasından seçim yapma özgürlüğüne sahip olacak.

Biletinial’ın iş ortakları arasında T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı birimler, Devlet Tiyatroları, Devlet Opera ve Balesi, Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü konserleri, Türkiye’nin önde gelen sinema grupları, özel tiyatrolar, şehir tiyatroları, spor kulüpleri, performans sahneleri, tema ve eğlence parklarının yanı sıra eğitim, seminer organizasyonu gerçekleştiren kurumlar yer alıyor. T

*Kapsam: Kampanya 21 Ocak – 6 Şubat arasındaki seçili etkinlikleri kapsamaktadır. Kampanyada seçili etkinliklerde yüzde 50’ye varan indirim uygulanacaktır. İndirimden yararlanmak isteyenlerin bu tarihler arasından seçtikleri etkinliklerin biletlerini 18-20 Ocak tarihleri arasında almaları gerekiyor.

Biletinial Hakkında:

2011’de biletleme sektöründe hizmet vermeye başlayan biletinial.com, tüketiciyi yeni gelişen teknolojiler ışığında etkinliklerle buluşturmakta çözüm üreten ve tüketicilerin keyifli anlar deneyimlemelerine olanak tanıyan bir biletleme ve yüksek teknoloji firmasıdır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ