Demokrat Zafer

Coorbiz Akademi’ye Yeni Yönetici Ortak

Bankacılık sektöründe 22 yıllık deneyime sahip Burcu Oylan; satış, pazarlama ve yönetim danışmanlığı hizmetleri veren Coorbize yönetici ortak olarak katıldı.

Osmanlı ve Garanti Bankası’nda 22 yıl boyunca çeşitli kademelerde görev yapan Burcu Oylan, yönetici ortak olarak Coorbiz Akademi’ye katıldı. Burcu Oylan, yeni görevinde, Coorbiz Akademi’nin satış okulu ve kurumsal eğitim bölümlerinin geliştirilmesinden sorumlu olacak. Dokuz Eylül Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü mezunu Burcu Oylan, hayata geçireceği projelerle önemli katkılarda bulunacağı Coorbiz Akademi’yi yurt çapında yaygınlaştırmayı hedefliyor.

Yıllar boyunca kazanılan deneyimlerin ışığında hazırladıkları eğitim programları sayesinde bireylere, başta satış olmak üzere pek çok alanda kariyer gelişim fırsatları sunduklarını belirten Coorbiz Akademi Yönetici Ortağı Burcu Oylan, “Kurumsal hayata adım atmak veya kendini geliştirmek isteyen herkese kapımız açık. Eğitimlerimiz aracılığıyla tanıdığımız kişilere, olası iş fırsatlarını yönlendirerek onlarla iş dünyası arasında köprü görevi görüyoruz” dedi. Burcu Oylan, “Belirli periyotlarda düzenlemeye hazırlandığımız Coorbiz Buluşmaları aracılığıyla, çeşitli sektörlerin duayen isimleriyle bir araya gelerek, bilgi ve deneyim paylaşımı yapmayı planlıyoruz” diyerek Coorbiz Akademi’nin hedefini paylaştı.

Coorbiz Akademi Hakkında

Sektöründe lider şirketlere kurumlararası satış, pazarlama ve yönetim danışmanlığı hizmetleri veren Coorbiz Danışmanlık A.Ş., Coorbiz Akademi markasıyla eğitim faaliyetleri yapıyor. Sektörel bilgi ve deneyimleri ışığında eğitim programları hazırlayarak şirket ve bireylere katma değer sağlamayı hedefleyen Coorbiz Akademi, eğitimlerinde yer almak üzere alanında uzman, uzun yıllar yöneticilik yapmış eğitimcileri titizlikle seçerek bünyesine katıyor. Bu sayede yıllar boyu edinilmiş mesleki bilgi, beceri ve tecrübeleri interaktif dersler aracılığıyla paylaşarak katılımcıların potansiyellerini keşfetmelerine ışık tutuyor. Coorbiz Akademi’de farklı alanlarda verilen eğitimler sayesinde bireyler, kendilerini geliştirme ve iş bulma imkanına da sahip oluyor.

Burcu Oylan kimdir ? 

Burcu Oylan, Dokuz Eylül Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü’nden 1998 yılında mezun oldu. Şişecam bünyesindeki Cam Ambalaj Pazarlama A.Ş. ve Infonet Bilgi Teknolojileri’nde satış temsilcisi olarak çalıştıktan sonra 1999’da Osmanlı Bankası A.Ş.’de MT (yönetici adayı) olarak göreve başladı. Kariyerine 2001-2018 yılları arasında Garanti Bankası’nın şube, bölge ve genel müdürlük birimlerinde görev alarak devam etti. Garanti bünyesinde çeşitli şubelerin saha satış ve pazarlama ekiplerinde çalıştı. Genel müdürlük bünyesindeki KOBİ departmanında satış koordinasyon yöneticiliği ve bölge müdürlüğü satış yöneticiliği yaptı. Burcu Oylan 2021 yılı itibarıyla Coorbiz Akademi’de yönetici ortak olarak katıldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ