Demokrat Zafer

DEVA’lı Gençler Atasının Huzurunda

DEVA Partisi Bursa Gençlik Politikaları Başkanı, İl Başkan Yardımcısı Asya Zeynep Dede ve beraberindeki ilçe gençlik politikaları başkanları Ali Babacan’la birlikte 10 Kasım’da Atatürk’ü ziyaret ettiler

Genel Başkanlığı’nı Ali Babacan’ın yaptığı Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Gençlik politikaları başkanlığı 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü nedeniyle Türkiye çapında bir program düzenledi. Program kapsamında genel merkezde parti içi eğitim çalışmasının yanı sıra Anıtkabir’e gidildi.

81 ilden gelen Gençlik Politikaları Başkanları, Genel Başkan Ali Babacan’la beraber Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Anıtkabir’de ziyaret ettiler.

GENÇLER DEVA DİYOR

Bursa’mızı temsilen İl Gençlik Politikaları Başkanı Asya Zeynep Dede ile beraber İl Kurumsal İletişim Politikaları Başkanı Hakan Tuğrul Çavuş, İl Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı Tuğba Yıldızer Ankara programına iştirak ettiler. Bu özel günde Bursa Deva İl Başkanı Serkan Özgöz genç ve başarılı İl Başkan Yardımcılarını yalnız bırakmadı. Özgöz’ün öncülüğünde Bursa il ve ilçe teşkilatının da olduğu birlik ve beraberliğin görüldüğü bir Anıtkabir ziyareti gerçekleştirildi.

DEVA Partisi Elazığ İl Gençlik Politikaları Başkanı Asya Zeynep Dede  “Gençlerin partimize olan teveccühü günden güne artarak ilerliyor. Genel Başkanımız Sn. Ali Babacan’ın Ülkemizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ziyarete gençlerle beraber katılması gençlere verdiği önemi bir kez daha göstermiş oldu. Ülkemizi seviyoruz. bu yüzden bir genç olarak hayallerimden vazgeçmeyeceğim. Deva Partisi olarak da gençlerimiz ve değerlerimizden vazgeçmiyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve minnetle anıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ