Demokrat Zafer

DÜNYADA ve TÜRKİYE’DE BİR İLK: TÜRKİYE’NİN İLK YERLİ İK ve ÖDÜL YÖNETİMİNE ÖZEL YAZILIM PROGRAMI

Günümüz iş dünyasında, çalışan memnuniyetini ve motivasyonunu artırmak için ödül programlarının önemi giderek artıyor. Türkiye’de ve dünyada bir ilke imza atan Atunis Danışmanlık’ın yazılımı Facilis, tüm ödül programlarını tek bir merkezden yönetme imkânı sunan yeni nesil yazılım çözümüyle dikkat çekiyor. Esnek Ödül Programı, çalışanlara yan haklar konusunda geniş bir yelpaze sunarak değiş tokuş ve tercih hakkı tanıyor ve bu alandaki en kapsamlı ve işletimi en kolay platform olarak öne çıkıyor.

Facilis’in özelliklerini ve sunduğu avantajları ele alan Atunis Genel Müdürü Can Suntay, bu yenilikçi yazılımın iş dünyasına getirdiği kolaylıkları şu sözlerle dile getirdi: “Facilis sayesinde tüm ödül ve İK süreçlerinizi tek bir merkezden yönetmek mümkün hale geliyor. Bu da işletmelere büyük bir operasyonel kolaylık sağlarken, hem zaman hem de maliyet açısından önemli bir tasarruf imkanı sunuyor.”

Çalışanların Memnuniyet Oranlarını Yüzde 50’ye Kadar Artırıyor

Esnek Ödül Programı, çalışanların kendilerine en uygun yan faydayı seçebilmesine olanak tanıyan yenilikçi bir platformdur. Can Suntay, bu sistemin önemine vurgu yaparak şunları ekliyor: “Çalışanların tercihlerini dikkate almak, motivasyonu ve bağlılığı artırmak açısından kritik bir öneme sahip. Esnek Ödül Programı sayesinde, çalışanlarımız kendilerine sunulan tüm Ücret ve Yan Faydalar bütçesi içinde kalacak şekilde kendi ihtiyaçlarına göre tüm alacaklarını yeniden tasarlayabiliyor ve bu da memnuniyet oranlarını yüzde 50’ye kadar artırıyor.”

İşverenler Yüzde 40’a Varan Tasarruf Sağlayabiliyor

Facilis’in sunduğu SGK ve Gelir Vergisi muafiyeti hesaplama ve bütçeleme araçları sayesinde işverenler yüzde 40’a varan tasarruf sağlayabiliyor. Aynı zamanda çalışanlara da çeşitli yan fayda ve ödüller üzerinden yüzde 40’a kadar tasarruf etme imkânı sunuluyor. Bu çift yönlü tasarruf avantajı, şirketlerin maliyetlerini düşürürken çalışan memnuniyetini de artırıyor.

Yenilikçi Çözümlerle Geleceğe Adım Atın

Facilis, kapalı devre çalışma ve istenen sunucuya kurulabilme özellikleri sayesinde güvenli ve özelleştirilebilir bir yapı sunuyor. Ayrıca, yeni seçeneklerin kolayca eklenebilmesi, müdür ve üzeri yöneticilere özel yetki ekranı gibi özellikler ile iş süreçlerini daha verimli hale getiriyor.

Atunis Genel Müdürü Can Suntay, sözlerini şu şekilde tamamlıyor: “Geleceğin çalışma dünyasına uyum sağlamak, işletmelerimizi dünya standartlarına ve daha iyisine yükseltmek, çalışan memnuniyetini ve bağlılığını artırmak için yenilikçi çözümlere ihtiyaç var. Facilis ve Esnek Ödül Programı ile işverenlere bu konuda tam destek sunuyoruz.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ