Demokrat Zafer

TÜRKER AKTÜRK İLE YÜZ YÜZE..!!

Choose Cosmetic ve Aktürk Osmanlı Sabunu’nun başarılı yöneticileri Türker Aktürk ve Adnan Aktürk ile tekrardan bir araya gelerek başta yeni ürünleri olmak üzere bir çok konuyu ele aldığımız detaylı bir röportaj gerçekleştirdik.

***Türker Bey’in gençliği ,Adnan Bey’in tecrübesi ile ilerleyen geleceğe güvenle yürüyen Aktürk Osmanlı sabunlarının her geldiğimizde bir yenilenme görüyoruz,Yeni yeni ürünler görüyoruz ve bunu görmekten büyük mutluluk duyuyoruz inanın.

MARKETTE GÖREMEYECEĞİNİZ DEĞİŞİK SABUNLARIMIZ VAR..!!

–Her geçen gün ürün çeşitliliğini arttırıyoruz. Markette göremeyeceğiniz şekilde değişik sabunlarımız var.Klasik sabunlarımızın yanı sıra Choose Cosmetic’in ürünleride raflarda yer almaya başladı.Bu yönde de bir çabamız var. Bu güzel gidişatta bize moral veriyor.

KABAK LİFLİ SABUNU TERCİH ETMENİZ İÇİN BİR ÇOK NEDENLERİNİZ VAR..!!

Doğal peeling etkisi.Kan dolaşımını arttırması.Doğal ve de çevre dostu olması en önemli avantajlarındandır.Selülit siyah nokta giderici olması.Temizleyici özelliği unutulmamalıdır.Uzun süreli kullanım özelliği.Vücut el ve yüz kullanımına uygun olması.Cildinizi ferahlatma özelliği.Ölü derileri uzaklaştırır.Sabun bittiğinde Lifi ayrı bir şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz.

Bu özellikleri sayesinde çevre dostu bir ürün olarak tercih edilmektedir.Doğal bir bakım, rutin arıyorsanız bu sabunları kullanabilirsiniz.

O kadar fazla sabun çeşitliliğimiz varki .Ürettiğimiz sabunlardan biri kabak lifli. Gelen kabak lifi hammaddesi ile değişik şekillerde sabun üretiyoruz. Süngerli sabunumuz da var. Hem sünger hem sabun bir arada. Yaklaşık 30’un üzerinde farklı sabun çeşidimiz bulunmakta. Okaliptus, eşek sütlü, keçi sütlü, mango gibi çok çeşitli içeriğe sahip sabunlarımız mevcut.İnternet satışlarımız var yurt içinden internet üzerinden halkımız ürünlerimize ulaşabilirler. İlaveten bazı firmalara fason üretim yapıyoruz ve yurtdışı pazarlarımızın da olduğunu ayrıca ilave etmek isterim.

***Peki Adnan Bey bizlere bu güzel başarı hikayesinin bugünlere geliş sürecini anlatırmısınız.?

2009’DAN BUGÜNLERE AKTÜRK OSMANLİ SABUNİ.

—-Elbette, bizlere bu güzel fırsatı verdiğiniz için öncelikle teşekkür etmek isterim.Aktürk Osmanli Sabuni’nin kuruluşu 2009 yıllarına dek uzanmaktadır. Oğlum Türker Aktürk idaresinde yapılan çalışmalara bizler de burada yardımcı olmaktayız. Aslında burasını bir aile işletmesi olarak da görebilirsiniz. Eşim de yine burada bize destek veriyor.Burada 20 kişi ile hizmet vermekteyiz, buradaki çalışmalarımızda bayanlara öncelik veriyoruz. Çalışmalarımız her geçen gün İlerliyor.

HEM TÜRKİYE’DEN,HEM DÜNYA’DAN GÜZEL TEVECCÜH GÖRMESİ BİZLERİ MEMNUN EDİYOR..!!

—-Yurtiçine göndermiş olduğunuz gibi yurt dışına da ürünlerinizi gönderiyor musunuz?
***Biz yurt dışına da sipariş üzerine ürünlerimizi gönderiyoruz örnek verecek olursam Kuveyt ,Mısır ,Kanada, Almanya, Hollanda daha birçok ülkeye de ihracatlarımızı gerçekleştirdik ,gerçekleştiriyoruz.Hem yurt içinden olsun hem de yurt dışından olsun aşağı yukarı 15 yıldır hiçbir şikayet almamış olmamız da bizleri ayrıca çok gururlandırmaktadır. Bizler burada gerçekten özel işlemler yapıyoruz, yapmış olduğumuz bu özel üretimler halkımız, insanlarımız tarafından güzel rağbet gördüğü gibi yurt dışında yaşayan insanlar tarafından da çok beğenilen, aranılan , istenilen , teveccüh gösterilen ürünlerdir.

TAMAMEN YERLİ VE DE MİLLİ..!!

 

****Adnan Bey görmüş olduğumuz kadarıyla geçen 15 senede gerçekten güzel bir ivme yakalamışsınız, bundan sonraki orta ve uzun vadede hedefleriniz neler? Bu yönde çok soru gelmiş.

——Hedefimiz her zaman tabii üretim portföyümüzü arttırarak ihracat hedeflerimizi arttırmak.Yurtiçi satışlarımızı büyütmek ve böylelikle orta ve uzun vadede işletmemizin önünü açmak ve ülke ekonomimize döviz kazandırmaya yönelik çalışmalarımız sürecektir.

OĞLUM TÜRKER “GECESİNİ-GÜNDÜZÜNE” KATIYOR..!!

***Daha başka neler eklersiniz Adnan Bey ?

—-Tabii gerçekten güzel bir mücadele veriyoruz, burada oğlum Türker’de işin tamamen içerisinde gecesini gündüzüne katarak çalışıyor. Halihazırda bu güzel sabun çeşitlerimizi hem Bursa’ya hem yurt genelinde hem de dünyaya da gönderiyoruz, bağlantılarımız devam ediyor.Yurt dışına da çok fazla ürün gönderiyoruz bu ilerleyen süreçte yurt içi üretimimizin de artmasıyla daha da artacak. Tabii yurt dışına ürünlerimizi göndermemiz bize gerçekten haz veriyor. Ülke ekonomimize de giren bu döviz katkı olmuş oluyor.Çeşit çeşit renklerde varyantlarda sabunlarımız var aşağı yukarı ayda 2 tır yurt dışına sabunlarımızdan gönderiyoruz. Sonrasında Tabii hem Bursa üretim tesisimizde hem de Orhaneli Üretim tesislerimizde çalışanlar artıyor ilerleyen süreçte İnşallah bu sayılar daha da çok artacak bunu hedefliyoruz.

***Adnan Bey Şimdi gelelim isterseniz Aktürk Osmanlı sabununun kuruluşu ve bugünlere geliş sürecine?

SÜNGERLİ SABUNUMUZDA ÇEŞİT BOL

En başta süngerli sabun gelmekte, sonra kabak lifli sabunumuz var.süngerli sabunun yapımında özel bir sünger var. Vücuda sürdüğünüzde alerji yapmayan bir cinsten banyo süngeri bu. Onun içerisine biz bazı yöntemlerle sabun emdiriyoruz, belli bir büyüklüğe kadar. O süngeri ıslak vücudunuza sürdüğünüzde kendiliğinden köpürüyor. Bu çeşidimiz çok çok güzel bir talep gördü ve 15 çeşidini çıkardık. Bunun içerisindeki sünger ve sabun tabii zaman içerisinde bitiyor sonrasında çok beğenildiği için tüketiciler tekrardan yenisini alıyorlar süngerli sabunla iki işi aynı zamanda yapmış oluyorsunuz banyo esnasında. Süngerli sabunun Güllü, Narlı, Limonlu, Mangolu, Zeytinyağlısı, Eşek sütlüsü başta olmak üzere tam 15 çeşidi bulunmakta .

BÜTÜN SABUNLARIMIZ ÇOK GÜZEL, ÇOK ÖZEL..!!

Diğer bir rağbet gören sabun çeşidimiz “kabak lifli sabun”umuz. Bu kabak bildiğimiz yediğimiz kabak, fakat bunun özelliği büyük olması 50 santim, 60 santim kadar olabiliyorlar. Bu tamamen doğal, Hatay yöresinde yetiştirilen bir ürün. Bu kurutulmuş halde şu an, sonrasında dilimliyoruz, sabunun içine katıyoruz kabak şu anda böyle sert sert gibi durmasına rağmen suyu alınca yumuşuyor. Fakat çok güzel bir şekilde keseye uygun hale geliyor. Kabak lifli de en çok sütlü ballı ,eşek sütlü, argan ve limonluları beğenilmektedir.

MÜŞTERİLERİMİZİN SAĞLIĞI BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ..!!

****Türker Bey süngerli sabunu duymuştum. Ama bu kabak lifli sabunu şimdi ilk defa duydum ve görüyorum. Gerçekten çok güzel çeşitleriniz var, ürünleriniz var.

—-Bizim en öncelikli hedefimiz “sağlık”,” sağlıklı ürünler” üretebilmek. Çok özel bir üretim yapıyoruz özel çeşitler yapıyoruz bizim ayrıca bu manada müşteri aramamıza da gerek kalmıyor. Çünkü alan müşteriler beğendiklerinden çevresine, sevdiklerine ,dostlarına öneriyorlar. Ahşaplarla süsleme yapıyoruz biz sadece bunun süsüyle ilgili değil kullandığımız maddeler de vücuda faydalı cilde faydalı malzemeler. Tabii sabunu biraz daha süsleyerek , albenisini arttırmak istiyoruz ama en önceliğimiz başta da söylemiş olduğumuz gibi sağlık sağlıktan sonra görsellik gelmekte. Bu manada doğal ,sağlığa ,cilde , yararlı ürünler olduğundan bu güzel sabunlarımızı herkese ısrarla önermek istiyorum, ulaşım açısından da çok ulaşılabilir bir bölgedeyiz hemen metro ile gelmek istediklerinde bile insanlarımız, müşterilerimiz Fethiye İstasyonunun hemen karşısında bulunan imarethanemize ulaşabilirler ,son olarak başta Bursa’da yaşayan hemşerilerimiz olmak üzere bütün vatandaşlarıma sağlık, sıhhat, afiyet ve esenlikler diliyorum.

SABUNLARIMIZIN ÖZELLİKLERİ ÇOK FARKLI..!!

En başta süngerli sabun gelmekte, sonra kabak lifli sabunumuz var.süngerli sabunun yapımında özel bir sünger var. Vücuda sürdüğünüzde alerji yapmayan bir cinsten banyo süngeri bu. Onun içerisine biz bazı yöntemlerle sabun emdiriyoruz, belli bir büyüklüğe kadar. O süngeri ıslak vücudunuza sürdüğünüzde kendiliğinden köpürüyor. Bu çeşidimiz çok çok güzel bir talep gördü ve 15 çeşidini çıkardık. Bunun içerisindeki sünger ve sabun tabii zaman içerisinde bitiyor sonrasında çok beğenildiği için tüketiciler tekrardan yenisini alıyorlar süngerli sabunla iki işi aynı zamanda yapmış oluyorsunuz banyo esnasında. Süngerli sabunun Güllü, Narlı, Limonlu, Mangolu, Zeytinyağlısı, Eşek sütlüsü başta olmak üzere tam 15 çeşidi bulunmakta .

SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ..!

—-Bizim en öncelikli hedefimiz “sağlık”,” sağlıklı ürünler” üretebilmek. Çok özel bir üretim yapıyoruz özel çeşitler yapıyoruz bizim ayrıca bu manada müşteri aramamıza da gerek kalmıyor. Çünkü alan müşteriler beğendiklerinden çevresine, sevdiklerine ,dostlarına öneriyorlar. Ahşaplarla süsleme yapıyoruz biz sadece bunun süsüyle ilgili değil kullandığımız maddeler de vücuda faydalı cilde faydalı malzemeler. Tabii sabunu biraz daha süsleyerek , albenisini arttırmak istiyoruz ama en önceliğimiz başta da söylemiş olduğumuz gibi sağlık sağlıktan sonra görsellik gelmekte. Bu manada doğal ,sağlığa ,cilde , yararlı ürünler olduğundan bu güzel sabunlarımızı herkese ısrarla önermek istiyorum, ulaşım açısından da çok ulaşılabilir bir bölgedeyiz hemen metro ile gelmek istediklerinde bile insanlarımız, müşterilerimiz Fethiye İstasyonunun hemen karşısında bulunan imalathanemize ulaşabilirler ,son olarak başta Bursa’da yaşayan hemşerilerimiz olmak üzere bütün vatandaşlarıma sağlık, sıhhat, afiyet ve esenlikler diliyorum. Diyerek sözlerini tamamladı.

ALKIŞLAR AKTÜRK AİLESİNE VE CHOOSE COSMETİC’E..!!

Birbirinden güzel, %100 doğal sabunları üreten “Aktürk Osmanli Sabuni”nin yöneticileri Sayın Türker AKTÜRK ve babası Sayın Adnan AKTÜRK’e,emeğini bu güzel doğal üretimlerden hiç bir zaman esirgemeyen Mualla Varol AKTÜRK’e ve bu mükemmel mis kokulu üretim tesisinde %100 doğal saf sabunların üretiminde çalışarak güzel neticeler alan başarılı çalışma arkadaşlıklarına çalışmalarında ve gelecek hedeflerinde başarılar dilediğimiz gibi gelecekle ilgili hedeflerinde de başarılar diliyoruz.Bu mis kokulu işletmenin çalışanlarıda çok şanslılar.Ayrıca online alışverişin neredeyse tüm uygulamalarında da bulunmasından dolayı hem Bursa’daki ve yurt genelindeki insanlarımızın ve elbette tüm dünyadaki kişilerin bu güzel ürünlere ulaşması da çok kolay olması dolayısıyla herkese ısrarla tavsiye etmek istiyorum. Zaten bir kere kullansalar bu güzel doğal sabunların müdavimi olacaklardır ve kesinlikle ve de kesinlikle memnun kalınacaklarının da ayrıca ben garantisini veriyorum.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ