Demokrat Zafer

“Özgürlük ve Erken Seçim”

Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasının ardından ülke genelinde başlatılan imza kampanyasında kritik eşik olan 20 milyon sayısı aşıldı. Bursa’nın imza merkezlerinden biri olan Kent Meydanı’nda ise imza kampanyası bir avuç sosyaldemokrat gönüllü tarafından yürütülüyor.

İMZA KAMPANYASI NASIL YAPILACAK?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun özgürlüğü ve erken seçim talebine destek amacıyla düzenlenen imza kampanyası için hazırlanan bilgileri sosyal medya hesabından paylaştı.

Kampanyaya ait imza belgesine chp.li/imzakampanya internet sitesi üzerinden ulaşılabilir. Her sayfasında 25 imza satırı olan imza belgesi doldurulduktan sonra imza@chp.org.tr adresine mail atılabilir ya da il veya ilçe başkanlıklarına götürülebilir.

CHP tarafından yapılan çağrı şöyle: “Adayımızı yanımızda, sandığı önümüzde istiyoruz! Cumhurbaşkanı adayımız Ekrem İmamoğlu için, özgürlüğü ve erken seçimi talep eden imza kampanyamızı başlattık! Bağlantıdaki metni indir, çıktısını al, imzanı topla, mücadeleyi büyüt! Attığınız ve topladığınız imzaları imza@chp.org.tr adresimize iletebilir, fiziki olarak il ve ilçe örgütlerimize teslim edebilir veya Genel Merkez’imize postalayabilirsiniz!”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ