Demokrat Zafer

Asker Karataş Güven Tazeledi! “Van’la Bursa Arasında Kültür Elçisiyiz!”

Yarın Bursa Van İli ve İlçeleri Derneği’nin 10. Olağan Genel Kurul Toplantısında güven tazeleyen mevcut başkan Asker Karataş iddialı konuştu! Dernek Başkanı Asker Karataş, Bursa’da yaşayan 72 bin Vanlı hemşehrileriyle kültür elçiliği yaptıklarının vurgusunu yeniledi. Son 1 yılda, derneğin yaptığı en önemli faaliyetler nelerdir? – Derneğin, Bursa’da Vanlılara yönelik hangi hizmetleri sunduğu konusunda üyelerin görüşleri nedir? -Dernek, Bursa’daki Vanlıların kültürel değerlerini yaşatmak için hangi projeleri hayata geçirdi? – Van kültürünü tanıtmak adına düzenlenen etkinliklerin daha kapsamlı hale getirilmesi için ne gibi planlar var? – 2025 yılı için derneğin belirlediği öncelikli hedefler nelerdir? – Yeni projelerle ilgili üyelerden beklentiler nedir? Vanlıların ekonomik ve sosyal yaşamını daha da iyileştirmek adına hangi projeler hayata geçirilecek? – Derneğin üyeleri arasında daha fazla etkileşim ve katılım sağlamak için ne gibi yöntemler kullanılabilir? – Vanlılara yönelik sosyal sorumluluk projeleri hakkında ne tür fikirler var? – Bursa Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleriyle işbirliği konusunda nasıl bir yol haritası izleniyor?
– Dernek, Vanlıların sosyal ve ekonomik ihtiyaçları konusunda yerel yönetimle nasıl daha etkin bir şekilde iletişim kurabilir? – Derneğin mevcut finansal durumu nedir? Dernek için sürdürülebilir gelir kaynakları oluşturulması adına hangi adımlar atılacak? – Dernek bütçesi için üyelerden veya sponsorlerden beklentiler var mı? – Yönetim kurulunda değişiklikler olacak mı? Üye adayları kimlerdir? Yeni yönetimin öncelikleri nelerdir? – Dernek içindeki yönetim yapısının daha etkili çalışması için hangi değişiklikler planlanıyor? – Van ilinin ve ilçelerinin Bursa’daki tanıtımı konusunda daha fazla nasıl adımlar atılabilir? – Bursa ile Van arasında ticaret, turizm ve kültürel alışverişi artırmak için yeni girişimler olacak mı?

Sorularına samimi cevaplar veren Asker Karataş 2024 yılını dolu dolu geçirdiklerini ifade ederek büyük hedefler için çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti. Büyük bir dayanışma içerisinde olduklarını belirterek Bursa’da kültür elçiliği açabilmek için çalışmalarına devam ettiklerini belirten Başkan Asker Karataş; “Bursa’da büyük bir sosyal sorumluluğu omuzlarımıza aldık. Vanlıların isimlerini önümüzdeki süreçte daha fazla duyacaksınız.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ