Demokrat Zafer

Demokratlarda Büyük Kongre Hazırlığında Murat Aydoğdu Sürprizi!

“Genel Başkan Yardımcılarımızdan sayın Murat Aydoğdu ve sayın Ahmet Okur, Merkez Karar Kurulu Üyeleri sayın Ali Kâmil Goral, sayın Nazif Kara’nın katılımıyla Büyük Kongre öncesi yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdik.” Demokrat Parti; Ankara öncesi hazırlıklarına hız verirken İl Divan ve Yönetim Kurulu Toplantısı’nda Genel Başkan Yardımcıları Aydoğdu ve Okur’un sürpriz ziyareti ile moral buldu. İl Başkanı Çağrı Kaplan başkanlığında gerçekleştirdi.

Toplantıya katılan Genel Başkan Yardımcısı Murat Aydoğdu; “İl Teşkilatınızın çalışmalarını dikkatle ve titizlikle izliyorum. Bursa’da Demokratlar açısından çok önemli çıkışlarla yeni bir pencere açtınız. 1946 ruhunu Bursa’ya yeniden kazandırdığınız için şahsınızda İl ve İlçe Yönetimlerine, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlıklarımıza teşekkür ederim. Ankara yolu uludur. Yücedir. Çıktığımız bu kutlu yoldan milim sapmadan bir taş üstüne bir taş koymaya devam edeceğiz.” dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Okur; “Demokratlar olarak güzel bir ailenin bir parçasıyız Bursa olarak. Bu uğurda vatandaşımızın ızdıraplarını inançlı kadrolar dindirecektir. Sizde bu kadrolarsınız.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ