Demokrat Zafer

ŞAHİN AĞASOY’DAN YILIN DÜETİ GELİYOR

Bakü’de doğan,Azerbaycan’ın sevilen sanatçılarından biri olan Şahin AĞASOY bugüne kadar yazmış olduğu söz ve bestelerle tüm dikkatleri üzerine çekmiştir. Sanatçı Eli TÜRKOĞLU’nun “Mahkum” ve “Bitmeyen Öyküm” adlı şarkılarına hayat vermiş olup aynı zamanda Azerbaycan’ın ünlü fenomeni AİNKA’ya ve farklı sanatçılara bestelerini vermiştir.2013 yılında Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen belediye konseri ile kendini gösteren ve sahnelere merhaba diyen sanatçı 2019 yılında ise Azerbaycan Halk Sanatçısı Fidan Hacıyeva’nın Vokal Müzik
Okulu’nda profesyonel ses eğitimini almıştır.

2015 yılında Türkiye’ye gelerek Çanakkale 18 Mart Üniversitesi’nde Maliye bölümünden mezun olmuştur.2016 yılında Çanakkale’nin Biga ilçesinde Şehir Parkı açılışında Türkiye’de ki ilk sahnesine çıkan sanatçı sergilemiş olduğu sahne performansı ile müzikseverlerden tam not almıştır. Bu tarihten sonra Çanakkale ve ilçelerinde çeşitli müzik etkinliklerine katılmaya devam ederek sahnelerde daha fazla boy göstermeye başlamıştır. 2020 senesinde İstanbul’da ki müzik yapımcılarının dikkatini çeken sanatçı MFT Prodüksiyon Müzik Yapım Şirketi ve Dark’n Dark Müzik Yapım Şirketi ile edisyon anlaşması yapmıştır.

Şahin AĞASOY,MFT Prodüksiyon işbirliği ile Türkiye’deki ilk albümü olan ”Aman Aman”ı müzikseverlerin beğenisine sunmuştur. Dört şarkıdan oluşan bu albümde “Aman Aman”,”Sokak Kedisi”, “Veba”, “Salla” şarkıları müzikseverin büyük ilgisini görerek sosyal medyada paylaşım rekorları kırmıştır.

Halen Türkiye’de ikamet eden sahne ve albüm çalışmalarını sürdüren Şahin Ağasoy;14 Ocak 2022’de yine müzik piyasasını yerinden oynatacak müthiş bir düet çalışması ile müzikseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Sevilen sanatçı Eli TÜRKOĞLU ve Bahadır düeti ile ”Vur Dibine”isimli şarkısını 14 Ocak’da Dark’n Dark Muzik etiketi +ile dijital platformlara sunmaya hazırlanıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ