Demokrat Zafer

Yılın Reklam Network’ü Ödülü 2021’de de AdColony’nin!

AdColony, mobil dünyanın en başarılı kampanyalarının belirlendiği MMA Smarties Türkiye, ve MMA Smarties EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) törenlerinden 4 farklı kampanyası ile 7 ödül kazanarak mobil endüstride farkını 2021 yılında da ortaya koymayı başardı. Aynı zamanda MMA Smarties Türkiye’nin en prestijli kategorilerinden olan Yılın Reklam Network ödülünü 2020 yılından sonra 2021’de de kazandı.

AdColony, MMA Smarties Türkiye’den 6 Ödülle Döndü

AdColony, yenilikçi, etkileşime geçiren ve mobil reklam dünyasında fark yaratan Türkiye’de en çok öne çıkan kampanyalarının ödüllendirildiği, sektörün en prestijli ödüllerinden MMA Smarties Türkiye’de 6 ödül kazanmayı başardı.

Kazananlar, Türkiye’de yüzlerce başvuru arasından seçildi ve ilk olarak, kısa listeyi belirlemek için önde gelen markalar, ajanslar ve teknoloji geliştiricilerinden oluşan 100’den fazla pazarlama uzmanının yer aldığı SMARTIES Jüri Konseyi tarafından değerlendirildi. Kısa listeye alınan bu kampanyalar daha sonra MMA’nın bağımsız jürisi tarafından sanal jüri oturumlarında incelendi.

Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgelerini kapsayan MMA Smarties EMEA yarışmasında ise 2 farklı kategoride ödülü kucaklayan AdColony, yenilikçi mobil kampanyalarıyla, sektörün en prestijli ödül kuruluşlarından biri olan MMA Smarties tarafından taçlandırılan 8 ödülle, kendi sektöründe hizmet verdiği tüm bölgelerde farkını bir kez daha ortaya koydu.

MMA Smarties Türkiye

Yılın Reklam Ağı: AdColony

Cheetos Monster – AdColony Instant Play ™ HD Video Mobil Reklam Kampanyası

Video Reklamcılık – Bronz

Mobil Oyun, Oyunlaştırma ve E-Spor – Bronz

Riot Games – Valorant – AdColony Instant Play ™ HD Video Mobil Reklam Kampanyası

Mobil Oyun, Oyunlaştırma ve E-Spor – Gümüş

Video Reklamcılık – Bronz

Samsung – Galaxy A Serisi – AdColony Spotify Reklam Kampanyası[1]

Video Reklamcılık – Bronz

Diğer kazananları görmek için,2021 Smarties Turkey Winners Gallery!

MMA Smarties EMEA

Samsung – Samsung Galaxy Ecosystem – AdColony Instant Play ™ HD Video Mobil Reklam Kampanyası

Video Reklamcılık – Altın

İnovasyon – Gümüş

Diğer kazananları görmek için,2021 Smarties EMEA Winners Gallery!

MMA Smarties Hakkında

Smarties; markalar, ajanslar, medya şirketleri ve teknoloji sağlayıcıları için önemli ticari etki yaratan olağanüstü inovasyonları onurlandıran bir kuruluştur. MMA, dünya çapında yaklaşık 50 ülkeden 800 üye şirketten oluşan dünyanın önde gelen kar amacı gütmeyen ticaret birliğidir. Misyonu, mobil aracılığıyla pazarlamanın dönüşümünü ve yenilikçiliğini hızlandırmak, daha yakın ve daha güçlü tüketici katılımıyla sektörün büyümesini sağlamaktır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ