Demokrat Zafer

Ege Profil’den İnovaLİG 2024’te büyük başarı!

PVC profil sektöründe ilklerin öncüsü Ege Profil, Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından bu yıl 8’ncisi düzenlenen İnovaLİG 2024 yarışmasında “İnovasyon Sonuçları” kategorisinde ikincilik ödülünü almaya hak kazandı.

İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından düzenlenen şirketlerin inovasyon yetkinliklerinin değerlendirildiği, ülkemizin en prestijli ödüllerinden biri olan belirlendiği İnovaLİG yarışmasının sonuçları açıklandı. Teknoloji odaklı tasarımları ve yenilikçi çözümleri ile ön plana çıkan Ege Profil, “İnovasyon Sonuçları” kategorisinde ikincilik ödülüne layık görüldü. Ege Profil’in ödülü Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu tarafından Ege Profil CEO’su Alp Günvaran’a takdim edildi.

“İnovasyonu sürdürülebilir bir geleceğin temel adımı olarak görüyoruz”

Ödüle ilişkin değerlendirmelerde bulunan Ege Profil CEO’su Alp Günvaran Ege Profil olarak inovasyonu, sadece teknolojik gelişim değil, sürdürülebilir bir gelecek için atılan adımların temeli olarak görüyoruz. Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından düzenlenen İnovaLİG 2024’te kazandığımız ikincilik ödülü, inovasyona verdiğimiz önemin bir göstergesi. Bu başarı, ekibimizin azmi ve yenilikçi yaklaşımımızın bir sonucudur.

Geleceğin ihtiyaçlarına bugünden cevap vermek için her zaman olduğu gibi çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ