Demokrat Zafer

TOPRAK ADAM SEN ANADOLUSUN. SEN SOLUN VE MAĞDURLARIN SESİ- SOLUĞU VE VİCDANISIN.

Geçmiş dönem PM üyesi Güler Buğday’ın Milletvekili Toprak Adam Orhan Sarıbal’ın okuduğu Ahmet Arif’in altta paylaştığımız şiir videosuyla ilgili yazdığı makalesin de; “Bu gün bu şiiri Görkemli Hatıralarda İlyas Salman okudu.
İnan o anda aklıma geldi bu videon ve alnının teri ile yetiştirdiğin mükemmel bahçelerinde hissederek okuduğun Ahmet Arif’in bu insanın etlerini ürperten şiiri.
Toprak Adam Orhan Sarıbal, ne çok emek vermişsin ve örnek olmuşsun ürettiklerin ve bahçelerindeki mükemmel düzenlemelerle.
Ülkede tarımın bile isteye yok edildiği, üretenlerin, çiftçilerin ve köylülerin perişan edildiği günümüzde keşke herkes senin bu şiirini dinlese ve videonu izlese.
Ne güzel anlatıyorsun ve ne güzel gösteriyorsun toprağın önemini ve değerini.
Sen gerçekten her alanda çok yetenekli, özverili, yaptıklarınla ve yapacaklarınla kolay kolay yarışılamayacak mükemmel bir yoldaşsın.
Rakiplerin, yoldaşların, yakınların seni üzüp inciteceklerine keşke tüm dostların ve namuslu, vicdanlı tüm insanlar, sana layık olmak için ve örnek almak için uğraşsın ve kıymetini bilsinler!!!
Toprak Adam, bende çok şanslıyım; Yüreğimde Sevgimle Büyüyen Evlat.
Bir yanımda sen, diğer yanımda tüm Bursa’da kısa zamanda yaptığı çok güzel hizmetlerle inanılmaz bir sevgi ve saygı kazanan evimin küçük oğlu Erkan Aydın.
Ve de evlat kontenjanı dolduğu için “Bende Torunun Olayım… “ diyen ulusal kanalların aradığı yorumcu olan torunum Gamze Pamuk.
Her Salı ve Perşembe günü Sözcü TV’de yılların siyasetçilerine ve birçok yazar çizere adeta siyaset dersi veriyor.
Ve burada yazarsam çok vaktinizi alacağım için kısa kesiyorum ama daha birçok değerli, kıymetli ve saygın evlat sahibiyim.
Toprak Adam, hepinizin ayağı düz bassın, gözünüze yaş yüreğinize telaş düşmesin.
Ara sıra yine böyle güzel ve anlamlı şiirler oku.
Anne, Abla, ve Soldan Vazgeçmeyen Yoldaşınız.
GÜLER BUĞDAY

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ